Honda Hayat Onda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sferdar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic HB 8. Jen.
Herkese merhabalar yeni yılınız kutlu olsun öncelikle arkadaşlar. Honda ailesine yeni katıldım 10 gün önce 2010 Honda civic Hb sport 1.4 100hp sahibi oldum.Uzun süredir almak istediğim bir araçtı kısmet oldu sonunda.Gerçekten hayat Honda da. Umarım bundan sonrada alacağım araç yeni kasa honda olacaktır inşallah. Herkese kazasız belasız yolculuklar ve hayırlı forumlar.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Herkese merhabalar yeni yılınız kutlu olsun öncelikle arkadaşlar. Honda ailesine yeni katıldım 10 gün önce 2010 Honda civic Hb sport 1.4 100hp sahibi oldum.Uzun süredir almak istediğim bir araçtı kısmet oldu sonunda.Gerçekten hayat Honda da. Umarım bundan sonrada alacağım araç yeni kasa honda olacaktır inşallah. Herkese kazasız belasız yolculuklar ve hayırlı forumlar.

Hoş geldiniz, aracınız hayırlı olsun, keyifli forumlar.

Magic seat en çok sevdiğiniz özelliklerinden biri olucak ama en çok ekonomik oluşunu seveceksiniz LPG de varsa bol bol gezidirir

Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
@Sferdar yeni aracınız hayırlı olsun.
CivicTR ailesine hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dilerim...

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Aracınız
Civic HB 8. Jen.
Herkese teşekkürederim. Aracı bilerek LPG siz aldım. İhtiyacım olacağınıda düşünmedim açıkçası gayet ekonomikmiş.İzmir den aldım aracı gelirken Cruise controlü 120 ye sabitledim. Ortalama 5.9 lt yaktı. Gayet uygun benim için. Arada tabi gaza bastım çok hızlı gitmesede performansı bu motora göre beni memnun etti. En sevdiğim tarafı yol yorgunluğu yapmadı ve gaza basınca içeri gelen o motorun spor araç gibi gelen sesi çok iyi ya. (önceki aracım Fiat bravo 1.6 120 hp Dualogic ti performansı iyi di ama honda gibi spor motor sesi yoktu?)
Bu arada kartal200 bahsettiğiniz megic seat nedir acaba?

Herkese teşekkürederim. Aracı bilerek LPG siz aldım. İhtiyacım olacağınıda düşünmedim açıkçası gayet ekonomikmiş.İzmir den aldım aracı gelirken Cruise controlü 120 ye sabitledim. Ortalama 5.9 lt yaktı. Gayet uygun benim için. Arada tabi gaza bastım çok hızlı gitmesede performansı bu motora göre beni memnun etti. En sevdiğim tarafı yol yorgunluğu yapmadı ve gaza basınca içeri gelen o motorun spor araç gibi gelen sesi çok iyi ya. (önceki aracım Fiat bravo 1.6 120 hp Dualogic ti performansı iyi di ama honda gibi spor motor sesi yoktu)
Bu arada kartal200 bahsettiğiniz megic seat nedir acaba?
Benim eski aracımda 1.4 sport 2010 modeldi fotoğraf ta gözüken arka koltuklar yukarıya katlanabilir şekilde üretilmiştir koridor boylu boyunca size alan olarak kalıyor ben eskiden damacana su aldığım zaman hemen birini kaldırırdım çok kullanışlı olurdu benim araçta prins LPG vardı çok memnundum.Akliniza takılan araçla ilgili soruyu sorabilirsiniz i shift şanzıman dahil saygilar 20180310_163304.jpegIMG-20191007-WA0003.jpeg1584365149.jpeg1014390343.jpegIMG-20180310-WA0000-1.jpeg

Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic HB 8. Jen.
Koltukların katlandığı biliyordum ama bukadarını bilmiyorum. Gayet geniş alan oluyormuş. Yardımınız için teşekkürler.

Geri