[MENTION=10335]ONUR-RS[/MENTION] biz abartmıyoruz ki olanı söylüyoruz. Tekerine, titremesine, boyasına takılmıyorum farkındaysan. Sonuç olarak bariz olmaması gereken bir hata var ve marka bunu aylardır düzeltmediği gibi açıklama yapma gereği bile duymuyor. Asıl sıkıntının kaynağı da bu.
Aracımdan memnun değilim dedim mi hiçbir zaman, aksine çok memnunum. Görsellik harika, iç dizayn d segmenti ile yarışır. Yakıt makul. Yol tutuş yeterli. Daha ne olsun.
Fakat bu topik göçük sorunu hakkında konuşma topiği. Dolayısıyla bu mecrada bunları konuşmaktan daha doğal birşey olamaz ki.. Hakaret, karalama vs. de olmadığı sürece herkes yazıp çizmekte özgür. Kişisel bir mevzu yok hepimiz yıllarca biriktirdiğimiz paraları verip aldığımız araçlardaki sıkıntı için çözüm yolu arıyoruz, tartışıyoruz. Kızgınlığımız sizlere değil markaya
Bunun yanında Honda zaten kaliteli, güvenilir, rüştünü ıspatlamış bir marka olmasa konu çoktan kapanırdı. Marka kaliteli, müşteri kitlesi hem kaliteli hem aktif. O yüzden bu kadar konuşuluyor ve tepki çekiyor. Ben bir VW kullanıcısı olsam ve milletin yaşadığı DSG sorununu yaşasam bundan daha fazla tepki verirdim. Fakat VW kitlesi orta yaşın da üzerinde, sakin bir kitle. Honda genç kitlesiyle bu açıdan hep şanslıydı, ilk kez şuan dezavantajını yaşıyor.
[MENTION=943]kayhanbozkus[/MENTION] aynen, tadını çıkarıyorum aracımın. Çok severek aldım hala da severek kullanıyorum. Ortada bir hata var ve Bu hata çözülürse Honda kesinlikle değerine değer katacak ve uzun yıllar yerini daha da sağlama alacaktır. Böylelikle elimizdeki araçlar da değer kaybetmeyecektir.

k: