Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araçtan memnun olmasa herkes satışa çıkarır ve malum sitede ilanlar 70-80 bin tl'ye düşerdi.
Göçük hariç herkes yeterince memnun, göçük de çok fazla habere maruz kaldığından bu kadar konuşuluyor. Bu zamana kadar kimse sormamıştı, şimdi yolda gören sormaya başladı.
Takoz mu koyarlar, içten mi doldururlar bilemiyorum fakat ilk olarak görsel anlamda bunu çözmek zorunda Honda markası.
2. olarak ise (ki asıl mesele bu) kaza anında araçlar c sütunundan kırılma yapar mı, güvenlik zaafiyeti oluşturur mu bu incelenmeli.
Ola ki takla atan bir araçta sadece c sütunu eğilmiş ya da kırılıp parçalanmışsa tüm bu yaşananlar ile birlikte milyon dolarlık tazminat davası açılabilir Honda markasına. Şahsen başıma gelse donlarına kadar alırım. Binlerce video ve insan var şahit olarak. Honda'nın asıl olarak bu güvenlik zaafiyetini araştırması gerekiyor. Köpükle, takozla çirkin görüntüyü ben sanayide 50 liraya da çözerim o mühim değil.
Arkadaşlar araba bu ya kağıt değil milyon testten geçiyo tabikide bişey olmaz o gocuk zimbirtisi orda kullanilan celigin yorulma mukavemetine ve ya montaj duzensizligine bagli olusan bisey ki her aracta olabilecek birsey. Benim vw cc de adam kronik pistonda kol cikarma var diyo surekli tekliyo motor yapilcak diyodu. Insan lanet okuyo araba nerde isik yakcak diye her bindiginde dusunuyodu insan. Inanin yani piyasada kronik sikinti diye dile gelen bir cok markadaki sorun adami aglatiyo aglatiyo. Ki honda artik sorunun farkindayiz geregini yapicaz diyo cokda uzun surcegini tahmin etmiyorum. Arac satmak en son care.
SM-G955F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.