Yurdum ahalisi bu olaya öyle ciddi bir anlam yuklemiyor, göçerse duzelttiririz; arabanın şekli karizması yeter falan diyorlar sanırım. Zira bayilerde araç yok, şubata falan gün veriyorlarmış.
Merhaba. Bilerek almaniza sevindim. Bilinçli tuketicisiniz ve kandırılmamışsınız. Sizin gibilerine cok nadir denk geliyorum.
Bunun yani sira, beni en cok dusunduren
*zamanla orta cikan ve artan diger aksamlardaki gocukler (ozellikle kaput)
*Euro ncapta, basta gocuk olmamasina ragmen yandan darbe testinde, kapi tarafina ilk dokunuldugu anda c stununun gocmesi
*C stunundaki gocugun zamanla one ve arkaya dogru artmasi. Sofor kapisi hizasia veya srka tekerlek ustune kadar yurumesi
*Arac kapilarinda, bagaj kapaginda zamana bagli degisen ayarsizliklar ve kaymalar
* Kaputum yuksek hizda sallaniyordu. Serviste ayar yaptilar ve duzeldi. Aracin kaputunu acmiyorum. Yani acip kapama islemi yok ama ayar tekarar bozuldu ve servise goturup tekrar yaptirmam gerekiyor. Yani kaputta da duzeltilse bile tekrarlayan ayarsizlik var.
Bu konular hakkında vsrsa fikir ve goruslerinizi merak ediyorum. Kinaye yok, mantığıma yatan bir açıklama olacak mı diye soruyorum.
gördüğüm kadarıyla sizin arabanızla ilişkiniz , biraz sevginin çoktan bittiği, zoraki sürdürülen bir evlilik gibi duruyorSaygılar
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.