Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir önceki mesajımızda belirttiğimiz hususların yanı sıra şu hususa da dikkat edilmesi gerekmektedir: Haklarınızı kullanmadan aracı satmak isterseniz araçtaki bu ayıbı alıcıya bildirmeniz gerekir. Eğer siz, bu ayıbı bildirmeden aracı satacak olursanız, aracı sizden satın alan kişi size karşı ayıplı araç satışından doğan dava açabilir.
Saygılarımızla.
Ben gidip düzelttirdim Honda da . Gayet de güzel oldu. Alım satımlarda bir sürü problemli durum gerek bilerek gerekse bilmeden araç satışı yapılıyor. Bunu kayda geçirecek bir sistem yok.
Adam alır gider mahkemeye verirse satan adam ben söylemiştim derse. Ya da alan adam söylendiği halde bana söylemedi derse ne olacak.
Ya da bende olmadı ama alan adam zamanında oldu diyelim o zaman ne olacak.
2. Elde yemez bu söylediğiniz. Yeseydi o kadar dgs problemli vw satılıp alınmazdı. 2. El kaderdir. Kutudan ne çıkacağını bilemezsiniz.
2018 modellerde sorun devam ediyor mu?
Arkadaslar herkese selamlar. Uzun bir sure dizel manuel araç kullandıktan sonra malum istanbul trafiğinden dolayı otomatik araç almaya karar verdim. Zf şanzıman ve uzun honda garantisinden dolayı Civic HB de karar kıldım. Simdi bu kadar arkadaşın yazdıklarını okuyunca aklım çok karıştı. Hatta bir kaç arkadaşımız HB lerde de göcük olduğunu belirtmiş. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Civic HB için düşünceleriniz nedir? Teşekkürler şimdiden