Bu araçtan sahibinden'de uzun süredir 2 tane satılıyor ama araçların km.leri gözönüne alındığımda bakım maliyetleri beni biraz düşündürdüğü için teklif vermedim
Araç iyi bir bakımla çok uzun yıllar kullanılabilecek tank gibi
Honda Legend Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Legend fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Honda Legend Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Legend fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Gerçekten muhteşem bir araç. Al ömür boyu kullan. Honda istersem yaparım diyor.
Honda'nın Türkiye'deki sorunu bu aynen dediğiniz gibi, Orjinal parça fiyat fahişliği.Gerçekten muhteşem bir araç. Al ömür boyu kullan. Honda istersem yaparım diyor.
Biz hesap kitap derdindeyiz. Türkiye'de vergi, bakım ve parçalar dedin mi ne yazık ki hevesin kursağında kalıyor!
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Hocam birkaç seneye 16 yaş vergi dilimine girecektir ama dediğiniz gibi vergisi de muadillerinden oldukça yüksek.2007 model bir araç için de bu mtv'yi ödemek benim zoruma gider arkadaşlar ?
Ekli dosyayı görüntüle 260033
Altı aylık 738 TL ?Hocam birkaç seneye 16 yaş vergi dilimine girecektir ama dediğiniz gibi vergisi de muadillerinden oldukça yüksek.