Bu araçtan sahibinden'de uzun süredir 2 tane satılıyor ama araçların km.leri gözönüne alındığımda bakım maliyetleri beni biraz düşündürdüğü için teklif vermedim
Araç iyi bir bakımla çok uzun yıllar kullanılabilecek tank gibi
Honda Legend Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Legend fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Honda Legend Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Legend fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Gerçekten muhteşem bir araç. Al ömür boyu kullan. Honda istersem yaparım diyor. [emoji4]
Honda'nın Türkiye'deki sorunu bu aynen dediğiniz gibi, Orjinal parça fiyat fahişliği.Gerçekten muhteşem bir araç. Al ömür boyu kullan. Honda istersem yaparım diyor. [emoji4]
Biz hesap kitap derdindeyiz. Türkiye'de vergi, bakım ve parçalar dedin mi ne yazık ki hevesin kursağında kalıyor!
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Hocam birkaç seneye 16 yaş vergi dilimine girecektir ama dediğiniz gibi vergisi de muadillerinden oldukça yüksek.2007 model bir araç için de bu mtv'yi ödemek benim zoruma gider arkadaşlar ?
Ekli dosyayı görüntüle 260033
Altı aylık 738 TL ?Hocam birkaç seneye 16 yaş vergi dilimine girecektir ama dediğiniz gibi vergisi de muadillerinden oldukça yüksek.