A asparuh46 0 Katılım 1 Haz 2015 Mesajlar 49 Tepki puanı 5 Aracınız 11 Haz 2016 #1 Honda nin sitesine baktigimda premium modelini listede göremedim. Acaba uretimden mi kalkti.
NoFeaR BYD Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 16,043 Çözümler 4 Tepki puanı 3,541 Konum İzmir Ad Soyad Turgut Yaş 43 Aracınız Diğer Markalar 11 Haz 2016 #2 asparuh46' Alıntı: Honda nin sitesine baktigimda premium modelini listede göremedim. Acaba uretimden mi kalkti. Genişletmek için tıklayın ... Hocam yeni kasa üretiminden dolayı, stoklar da bitmiş olabilir.
asparuh46' Alıntı: Honda nin sitesine baktigimda premium modelini listede göremedim. Acaba uretimden mi kalkti. Genişletmek için tıklayın ... Hocam yeni kasa üretiminden dolayı, stoklar da bitmiş olabilir.
Regionella 0 Katılım 19 Eki 2014 Mesajlar 558 Tepki puanı 7 Yaş 38 Konum Samsun 11 Haz 2016 #3 üretilecek ama az üretilecek. bundan sonra turbo benzin üretimi fazla olacak. mesela dizel ve turbo 10bin üretilse ancak yarısı kadar atmosferik üretilecek. bir honda servisinin cümlesi.
üretilecek ama az üretilecek. bundan sonra turbo benzin üretimi fazla olacak. mesela dizel ve turbo 10bin üretilse ancak yarısı kadar atmosferik üretilecek. bir honda servisinin cümlesi.