Honda servislerde %20 indirim (yersen??)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spider35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Edirne de ikamet ediyorum;servis inanılmaz yoğun az önce aracımın şanzıman yağı değişimi için aradım; en erken çarşamba gününe tarih veriyorlar;o tarihte de zaten kampanya bitiyor; bende dedim en azından şanzıman yağını sizden alayım kendim dışarda değiştiririm;o zaman da indirim den yararlanamazmışım...duv.

valla bundan önce 3 sene toyota ya bindim;servis anlamında honda ya her anlamda 5 çeker..

hiç makul değiller;kampanya süreleri zaten çok kısa...geneli mi böyle? yoksa benim talihsizliğim Edirne servis mi bu şekilde anlayamadım...sırf bu servisten uzak durmak için de LPG bağlatmıyorum...olası sıkıntılarda randevu almak sorun-yoğunluk sorun-maliyetleri yüksek..şanzıman yağı değişimine 450 lira fiyat çekiyorlar...

Aracınız
Hocam hiç uğraşma git al yağını götür ustanın birine gözünün önünde değiştirsin bu kan emicilere fırsat vermezsek belki adam olurlar talep cok olunca onların da biyerleri kalkıyor

şanzıman yağı değişimi çok basit bir olay. yağı internetten al. sanayide değiştirt.

Aracınız
3 lt alacaksınız, 1lt şeklinde satılıyor litresi 40 lira. Motor yağı değiştirmek kadar kolay korkmayın. 4 yaşından büyükse yağ filtresi var tam hava filitresinin altında vites kutusunun üzerinde küçük siyah bişey onunda değiştirin orijinal mi istiyorsunuz ? Amerika'dan getittirin TR ile uğraşmayı arabanızı ellettirmeyin.

GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
yağ orjinal olsun dedim ama bu gidişle öyle olacak..orjinali internette bulunmuyor muadil olarak önerebileceğiniz ürün -marka nedir?

Orijinal honda dw1 şanzıman yağının muadili Eneos eco atf dir.Etiketinde honda dw1 ve ultra z1 ile eşdeğer olduğu yazıyor.Ben yaklaşık 5 ay ve 5bin kmdir eneos eco atf kullanıyorum bir sorun olmadı.

iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri