Olumlu:
-Dış tasarım ve iç mekan ferahlığı, göstergeler vs dizayn olarak güzel bir araç
-Motor ve şanzuman aksamı arızasız, sanayi ile işiniz olmaz
-piyasası her daim canlı, hızlı alıp-satılır, değer kaybetmez
Olumsuz:
-Özellikle bozuk yollarda ayyuka çıkan yol sesi (4te 1i fiyatına satılan çoğu araçta bile bozuk yolda bu kadar ses yok emin olun, 3 farklı fb7 ile test edilmiş bir sonuç bu.)
-Özellikle sunroof'tan gelen tıkırtılar, sinir bozucu trim sesleri olabiliyor, bende sadece sunroof tıkırtısı var, haftanın bir iki günü tıkırdıyor, diğer günler izinli galiba sessiz

arkadaşlarımda kemer tokaları ve ön koltuk iç mekanizmalarından trim sesi şikayeti edenler oldu.
-Belki de herkesin en şikayet ettiği nokta, 6 yıl garanti verilmesine rağmen özel serviste 300-400 tl'yi geçmeyecek bakımın serviste bin tl üzerinde yapılması, garantiden dolayı buna mecbur kalmanız, üstelik çoğu şeyi de kullanıcı hatasına yorup garantiyi sadece motor ve şanzumana indirgemeleri (bende direksiyon soyulmuştu değiştirmediler, ben de özel boyasıyla boyadım

-Yokuş performansı da daha iyi olabilirdi, tamam turbo yok ama 125 hp etkisi de yok, illa 5 bin devir çevirtip bağırtmanız gerekiyor ivme kaybetmemek için.
Genel değerlendirmem bu bütçede en üzmeyen araç olduğu yönünde, artılarıyla eksileriyle seviyorum fb7'mi