Konuya cevap cer

Aracı ilk aldığımda Sol taraftan alAracı ilk aldığımda soldan sağlam blr çukura düştüm tampon çizik gibi kırılmıştı kasko yu bozmayım dışarıda bir ustaya yaptırdım oda tamponu sökmeden yaptı sol sis lambasının hemen yanı turbo nun radyatör ayağı oradaymış ilk zaman şey yoktu sonra ayak frende beklerken bir zıngırtı yapmaya başladı servis de önlere led ışık takmıştım kendi kendime iyi oturtamadılar onun sesi deyip servise gittim çünkü servis te tamponu yukarı kaldırın ca ses kesiliyor du en kötü ayak kırılmıştır diye düşünüyorum servisten bir telefon abi siz bu aracı hiç çukura düşürdünüz mü tamponda işlem var dedi evet dedim bir karış boya değil turbo radyatör ayağı kırılmış oda öyle esneye esneye yukarıdaki boruyu kırmış sonuç hepsinin değişmesi lazım ne kadar 6580 TL turbo da bozukluk varmı yok radyatör de yok neden değişiyor hepsi komple satılıyor muş kavga dövüş rica minnet 5500 düştüler sağolsun ustayla konuştum radyatör ün değişmesine gerek görmedi halledicez dedi çıkan parçaları da istedim 2840 TL ye mal oldu turbo valf i buna bağlı mı bozuldu yoksa alakası yokmuydu sormadım bile aklınız da bulunsun tampon ön tampon çok tehlikeli

MAR-LX1A cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri