Civic FB7 I-Mid ekran gitti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balrog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
abt tt
Aracınız
Civic FB7 2014
Merhabalar, yaklaşık bir hafta önce seyir halindeyken radyoyu gösteren ekran bir anda gitti. Sınava yetişmeye çalışıyordum yaklaştığım için çok umursamadım ancak o günden beri radyo ekranı yok sadece altta km vs yazıyor. Bluetooth ile bağlanıldığında şarkı adlarını göstermiyor, hangi radyo olduğunu yazmıyor, ses seviyesini göremiyorum. Biraz araştırdım genelde bir kaç güne düzelmiş ancak bende böyle kaldı. Diğer ekranlarda sıkıntı yok. Başına gelen çözüm bulan oldu mu acaba? Ya da çözüm yolunu bilen var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

Ad Soyad
ENES ERATA
Aracınız
Civic FB7 2014
Direksiyonun sol tarafında ekranı değiştirebileceğin bir tuş var. Birden fazla ekran modu var. Birtanesi simsiyah sadece kö gösteriyor. Yanlışlıkla elin çarpmış ve o moda almış olabilirsin. Tekrar basarsan ekranlar arasında geçiş yapıyormu onu bir kontrol edersin.

Ad Soyad
abt tt
Aracınız
Civic FB7 2014
Direksiyonun sol tarafında ekranı değiştirebileceğin bir tuş var. Birden fazla ekran modu var. Birtanesi simsiyah sadece kö gösteriyor. Yanlışlıkla elin çarpmış ve o moda almış olabilirsin. Tekrar basarsan ekranlar arasında geçiş yapıyormu onu bir kontrol edersin.
Ben de başta elim dokundu sandım ama öyle değilmiş. Ekranlar arası geçiş yapıyor fakat radyoyu gösteren ekran yok. Alt kısmında km yazıyor o kadar, geri kalan kısım siyah.

Ad Soyad
abt tt
Aracınız
Civic FB7 2014
Bugün yolda ekran bir kaç saniyeliğine geldi, sonradan tamamen gitti. Şuan hiçbir şey görünmüyor. Ne kamera, ne km, ekran tamamen iptal şuanda.

Geri