Civic FC5 İridyum Buji hakkında?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cck3380
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba bende 75 binde bujileri değiştirdim. Aracın çekişinde Bi tık azalma oldu.Ilk defa değişti araçtan çıkan bujiler bu şekilde. Değişmesi gerekiyormuymuş sizce. Çıkan bujilerle birebir aynısını alıp taktik.

Ekli dosyalar

• 20250611_201610.jpg
    20250611_201610.jpg
    116.2 KB · Görüntüleme: 13
Çıkan bujileri ohm testi harici değişmesi konusunda yorum yapmak neredeyse imkansız zaten değişim iyi olmuş aracınızda lakin ngk nın sahtesi çok aldığınız yer sahte ürün vermiş olabilir fiyatı ürünün orjinalliğini belirlemez sahteleri orijinalden daha pahalı
Yetkili servisten almanızı tavsiye ederim Candan mühendislik te parça sağlıyor ama sahtesi var mı yok mu bilmiyorum son zamanlarda candan mühendislik hakkında bir kaç kişiden olumsuz çok yorum aldım desem yalan olmaz dikkatli olmakta faide var

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkan bujileri ohm testi harici değişmesi konusunda yorum yapmak neredeyse imkansız zaten değişim iyi olmuş aracınızda lakin ngk nın sahtesi çok aldığınız yer sahte ürün vermiş olabilir fiyatı ürünün orjinalliğini belirlemez sahteleri orijinalden daha pahalı
Yetkili servisten almanızı tavsiye ederim Candan mühendislik te parça sağlıyor ama sahtesi var mı yok mu bilmiyorum son zamanlarda candan mühendislik hakkında bir kaç kişiden olumsuz çok yorum aldım desem yalan olmaz dikkatli olmakta faide var

Bilgiler için teşekkür ettim.Guvenilir bildiğimiz yerden aldık taktık.İnşallah Bi problem olmaz.Degistikten sonrada iyi oldu sorun kalmadı.😊😊

Bilgiler için teşekkür ettim.Guvenilir bildiğimiz yerden aldık taktık.İnşallah Bi problem olmaz.Degistikten sonrada iyi oldu sorun kalmadı.
Sorun geçti ise ilk alınan yer sahte buji satıyor demektir sorunun geçmesine sevindim İNŞALLAH tekrar yeni bir arıza ile karşılaşmazsınız

Geri