İstanbul Özel Servis Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trnowa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncelleme gibi olsun bu mesaj Tuzla da oturuyorum. İstanbul anadolu yakası yanda izmitte özel servis önerisi olan var mıdır?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bostancı - Koçarslan Honda. Esnaf nasıl olmalı,müşteri aracıyla nasıl ilgilenilir hakkını veriyorlar.

06 HONDA 2234

Arkadaşlar Selamünaleyküm aracımın yağ,filtreler vs genel bi bakım yaptırmak istiyorum anadolu yakasında fiyatı hem uygun hem de işçiliğini beğendiğiniz önereceğiniz yerleri yazarsanız sevinirim

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Aracımla yüksek hızlarda özellikle 140+ seyahat ederken frene bastığımda pedal deli gibi titriyor keza genel olarak araba da titriyor. Muhtemelen fren disklerim gitmiş onun farkındayım. İstanbul anadolu önceliğin olmak üzere bildiğiniz sağlam usta tavsiyesi istiyorum. İstanbulu biliyorum fakat sanayi konusunda yabancıyım. Teşekküler

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Aracımla yüksek hızlarda özellikle 140+ seyahat ederken frene bastığımda pedal deli gibi titriyor keza genel olarak araba da titriyor. Muhtemelen fren disklerim gitmiş onun farkındayım. İstanbul anadolu önceliğin olmak üzere bildiğiniz sağlam usta tavsiyesi istiyorum. İstanbulu biliyorum fakat sanayi konusunda yabancıyım. Teşekküler
Aynı konu tekrardan açıldığı için önceki bir konuyla birleştirilmiştir.
Yeni konu açmadan önce daha önce açılmış mevcut konuların arama kısmında aranıp incelenmesini tavsiye etmekteyiz.
Keyifli forumlar :)

Son düzenleme:
Geri