Arkadaşlar merhaba. Aracım 2018 rs sedan. Araç siyah, üzerinde de komple siyah 17" darkhan jant var. Kaliper kapağı taktırmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir marka/uygulayıcı var mı? Bir de kırmızı veya sarı renkleri arasından tercihiniz ne olurdu?
Naçizane önerim taktırmamanız.
Ya kaliperi deldirip vida atacaksınız.
Yada çeşitli yapıştırıcılarla takacaksınız ancak sıcaktan etkilenip disk balatanıza akma ihtimali ve doğal olarak kazaya davetiye riski var.
Herhangi ısıdan etkilenmeyen yapıştırıcı bulsanız bile 120 üstü hızlarda dayanamayıp kopan oldukça fazla örnek var malesef.
Kapağa alternatif olarak boyamanızı önerebilirim
????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????
Arkadaşlar merhaba. Aracım 2018 rs sedan. Araç siyah, üzerinde de komple siyah 17" darkhan jant var. Kaliper kapağı taktırmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir marka/uygulayıcı var mı? Bir de kırmızı veya sarı renkleri arasından tercihiniz ne olurdu?
Teşekkür ederim dostum. Bunu bilmiyordum. Renk tercihin ne olurdu?Naçizane önerim taktırmamanız.
Ya kaliperi deldirip vida atacaksınız.
Yada çeşitli yapıştırıcılarla takacaksınız ancak sıcaktan etkilenip disk balatanıza akma ihtimali ve doğal olarak kazaya davetiye riski var.
Herhangi ısıdan etkilenmeyen yapıştırıcı bulsanız bile 120 üstü hızlarda dayanamayıp kopan oldukça fazla örnek var malesef.
Kapağa alternatif olarak boyamanızı önerebilirim
????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????
Rica ederimTeşekkür ederim dostum. Bunu bilmiyordum. Renk tercihin ne olurdu?![]()
Biraz bilgilendirir misin beni? Nerede boyattın, ne kadar sürüyor, fiyat vs...Rica ederim
Ben kırmızı boyattım.
????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????
Jantlarımı değiştirdim hocam kaliper boyama işlemini jantları taktırdığım yer hediye etti.Biraz bilgilendirir misin beni? Nerede boyattın, ne kadar sürüyor, fiyat vs...