Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar bugünkü çalışmamız ses yapan kalorifer fan motoru için görseller fb7 için ama bildiğim kadarıyla fd6 da aynı aşağı yukarı. görsellere notlar yazdım kafanıza takılanlar olursa yardımcı olmaya çalışırım...
Arkadaşlar dün honda tamircimin yönlendirmesiyle bir oto elektrikciye gösterdim fan motorunu.
Dün motoru söküp aldı ve ben bakım yapacağım bakmam lazım dedi. Sonra ben rulman felan herhalde dedim ama yok değildir burçlar falan var bunda dedi.
Neyse bugün gittim ve komple söküp elden geçirmiş. Rulman mi ariza dedim ve gene hayır rulman değil dedi. Bunda burçlar var, ayrıca motor kömürlerin ses yapıyormuş zimparaladim sonra tekrar alıştırdım kömürleri geri dedi. Daha çalışıp döndükçe de alışacak dedi.
Şuan hiç ses yok şükürler olsun. 1500 TL verdim ve çıktım. Bakalım nekadar süre gidecek.
SM-A235F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.