Hocam nerden temin edebilirizselamlar içerisine plastik kaplama koydum yan kısımlardan çok ses olmuyor zaten iş gördü. basit bir çözüm arıyorsan işine yarayabilir.
Valla hocam tamda istediğim malzeme ya çok teşekkürler.Ben 1.5 Turbo executive + prestij paket aldım başka bir ilden bayramdan sonra nasipse gelecek. Yakınımdaki bayide satılmış olan aracı inceledim torpidosu buna benzer bi malzemeden kaplıydı çok şaşırdım açıkçası çok güzel duruyordu fakat kapı içlerinde herhangi bir kaplama yoktu.Bende de şu an Civic yazılı pedlerden var.
Bu linkteki üründen de almayı düşünüyorum premium hissi verir gibi.
Kimisi koku yapıyor yazmış bu tarz ürünlere varmı forumda kullanan ?
![]()
Honda FC5 Konfor Seti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Honda FC5 Konfor Seti en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Honda FC5 Konfor Seti incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????
Merhabalar aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın nasip olursa bende almayı düşünüyorum sizin araç kaça mal oldu.Valla hocam tamda istediğim malzeme ya çok teşekkürler.Ben 1.5 Turbo executive + prestij paket aldım başka bir ilden bayramdan sonra nasipse gelecek. Yakınımdaki bayide satılmış olan aracı inceledim torpidosu buna benzer bi malzemeden kaplıydı çok şaşırdım açıkçası çok güzel duruyordu fakat kapı içlerinde herhangi bir kaplama yoktu.
211.000 liste fiyatından aldım fakat bi kaç bayiyi aradım hepsi farklı fiyat verdi anlamadım. 214-215-220 ye satan bayiler vardı.Merhabalar aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın nasip olursa bende almayı düşünüyorum sizin araç kaça mal oldu.
Yalnız büyük ihtimalle bulamazsınız 1.5 executive prestij paket. Çünkü stoklarla sınırlıymış(Yurtdışına gönderilen araçlar avrupada satışlar azaldığı için ve türkiyede talep fazlalığı olduğu için). Türkiyedeki sedan executive+ lardan baya donanım ekstrası var.Merhabalar aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın nasip olursa bende almayı düşünüyorum sizin araç kaça mal oldu.