İstanbul avrupa yakası beylikdüzü esenyurt avcılar taraflarında ön ve arka tamponumun boya ihtiyacı için uygun ve iyi boyacı tavsiye eden varmıdır acaba ?
Servis 5.000₺ dediFiyatlari nasil
Foruma hoşgeldinizKaza resimlerim ve sonrası
İlginiz ve bilginiz için teşekkür ederim bu yazdılarınıza da baktırıırm görünürde bir sıkıntı yok gibi zaten sahil yoluna dönerken bariyere çarptım sadece kaporta hasarı olduForuma hoşgeldinizForum kuralları gereği linkteki tanışma başlığında kendinizi kısaca tanıtırsanız seviniriz
https://www.civictr.com/forums/tanisma.29/
Açıkçası resme göre ön çamurluk orjinalinden biraz dışa doğru bombeli kalmış sanki değişmiş gibi duruyor, ayrıca alt takım ve teker bağlantılarını da iyi kontrol ettirdiniz mi? Bu şekilde ufak temaslarda bile alt takım bağlantıları ve teker bilyalarının zarar görmüş olma ihtimali yüksek diye düşünüyorumbenzerini @dtbeyaz yaşamıştı ve sonrasında teker bilyasını değiştirmek zorunda kaldı diye hatırlıyorum.