Kaput dalgalanma ve c sütunu göçüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sky.khan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FC5 2018
Bir arkadas Amway Loc onermisti ama deneyemedim bir turlu daha dogrusu almak nasip olmadi. [MENTION=964]maksu[/MENTION]

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

Förbix diye bir temizlik ürünü var. Onu da deneyebilirsiniz. Bende şeffaf kaput kaplama var. Üstündeki lekeler çıkmıyordu bu ürün başarılı bir şekilde çıkardı. Video larından inceleyebilirsiniz.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
[MENTION=11419]es_umit[/MENTION] [MENTION=13154]Çağlar[/MENTION] Haber sitesindeki link kaldırılmış.

Batur

0
Evet Honda yanlış yaptı, 2 dalgalanma görüpte dünyayı birbirine katanlarda yanlış yaptı. Ver arkadaşım mahkemeye, hatta topluca ver. Bu kadar ifşa ettinde ne oldu. Önüne her gelen arabamın c sütununa bakıyor. Geçen birine dedim bak bak iyi bak pert olmuştur belki. Pert muamelesi görüyoruz böyleleri yüzünden. Millet çatır çatır dsg patlatıyor forumlarda bile gıklarını çıkarmıyolar, sonra vw iyi araba. gel bana anlat sen onu :) Adam patlak dsgsine 2 yıl garanti veriyor. yapsa ya 6 yıl garanti sıkıyosa. Az vw sahipleri gibi olun yahu, arabanızı gömeceğinize övün birazda. Yok kaput horon tepiyo, yok arabam ecüş bücüş oldu. Hafif bir göçük oluştu diye arabanıza pert muamelesini reva görmeyin

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

2017 model 11 ay çıkışlı 2. Elden civic aldım alıp eve dönerken bariz kaputun hareket ettigini gördüm dalgalanma mı bilmiyorum solda az olmak kaydıyla sag taraf sanli kaput tam oturmamışta sallanıyor gibiydi hatta arkadaşım uyardı bu ne kaput mu açık kaldı die saga çektik açtık tekrar kapattık durum aynı oturmamış gibi sallanıyor kaput neden olur bu ne yapmam lazım aracıda aldım artık

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
2017 model 11 ay çıkışlı 2. Elden civic aldım alıp eve dönerken bariz kaputun hareket ettigini gördüm dalgalanma mı bilmiyorum solda az olmak kaydıyla sag taraf sanli kaput tam oturmamışta sallanıyor gibiydi hatta arkadaşım uyardı bu ne kaput mu açık kaldı die saga çektik açtık tekrar kapattık durum aynı oturmamış gibi sallanıyor kaput neden olur bu ne yapmam lazım aracıda aldım artık

Aracı servise götürün kaputa ayar yatırın düzelecektir.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Servis herhangi bi ücret alıyormu işlemden ve düzeliyormu bahsettigim konu dalgalanma mı farklı bişey mi acaba

Garantiden ücretsiz yapılabilecek bir işlem, konuda geçen kaput dalgalanması sizin yaşadığınız sorun ile aynı.

Arkadaşlar merhaba 3 hafta önce sıfır 2018 eco elegance otomatik vites civic aldım..Şu an 2800 KM.de göçük falan yok çok şükür..fakat aldığımdan beri kaputta şoför tarafında dalgalanma var.. sürat 120 yi geçtikten sonra oluyor. Bunu net olarak tespit ettik..bugün kayseri inciroglu yetkili honda servisine götürdüm,daha öncede 3-4 araba gelmişti yaptık dediler bi ayar yapıp tamam dediler..babamla arabaya bindik denedik yine dalgalanma var geri gittik servise cumaya randevu verdiler herhalde kaputun altına cama yakın olan kısma bir şey ilave edecekler tam anlamadım..Acaba bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı

Geri