Benim araç hb. Bende de sol taraftan kaput dalgalanması başladı. Haftaya servise bakıma gideceğim sanırım bir iki vida gevşemesinden kaynaklanıyordur. Çözümünü yazarım
Video lütfen...
Keşke tarihe karışmış olsaydıGöçük olayı tarihe karıştı hala yazılması bile saçma bence
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sol ön taraftan gelen trim sesinide sorabilir misin?? Bende bulamadılar..yine götüreceğim...ve küçük tümseklerden hafif geçince lakırtı sesi var..Merhaba. Benim araçta 2018 mart çıkışlı civic elegance. Bu yaz uzun yol yaptım. Sürüş konforu güzel yol tutuşu çok iyi. Trim sesi duymaya başladım. Sol ön taraftan. Bunun dışında birde maalesef kaput titremesi olduğunu fark ettim. Rüzgarlı bir otobandan geçiyordum 120 km hızında kaputun sağ üst kısmı yükselip iniyordu. Video çektim ama hareket hâlinde pek anlaşılmıyor sanırım. Servise gideceğim haftaya.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke tarihe karışmış olsaydı2018 31 temmuzda aracımı aldım... exe... sağda ve solda göçükLER var.. 13 eylül de düzeltecekler.... içerden gelen cızırtıları..sert tümsekten gelen lakırtılarıda kenara koydum....
SM-N950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim araç hb. Bende de sol taraftan kaput dalgalanması başladı. Haftaya servise bakıma gideceğim sanırım bir iki vida gevşemesinden kaynaklanıyordur. Çözümünü yazarım
Kaput dalgalanması olayını ben de müşahede ettim arkadaşlar... 160 km civarında çok net görülüyor ancak video çeksem de videoda belli olmuyor. Piyasadaki en iyi telefon kamerasına sahip Galaxy s9 Plus bile bunu çekemiyorsa yapacak birşey yok
Ancak bu dalgalanma sadece rüzgardan değil, aracın titreşimi ile de alakalı... Yüksek hızda yoldan gelen titreşim de artıyor haliyle... buna bir çözüm bulabileceklerini ben sanmıyorum. Zira bunu dikkatli bakınca görüyorsunuz ama aracın gidişine olumsuz bir etkisi yok.