Civic FB7 Katalizör sorunu?

Hayırlı günler aracım fb7 kasa Civic BRC marka tüp taktırdım 7 sene önce 3 ay öncede arıza yaptı LPG enjektörlerden o şekilde biraz kullanmak zorunda kaldım geçen hafta motor kendini korumaya aldı 50 km ile gittim motor arıza lambası yandı arabayı stop edip tekrar çalıştırdım lamba söndü BRC serviste enjektörler değişti 2 gün sonra yine motor arıza lambasi yandı servise götürdüm bilgisayara bagladilar katalizör arızası dediler lamba söndü ama 2 gün sonra yine yanar katalizör değişmezse dedi egzoszcuda katalizör delinmiş dedi değişecek dedi ama garanti veremem yine yapabolir dedi işçilikle 17 bin diyor başka bir sorun olabilir mi katalizör bizi yolda bırakır mı önerileriniz nedir?

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Ahmet bey iyi akşamlar Ankara'da isim vermem doğru olur mu bilemiyorum ama mavidenizler diye bir lpgci var ona götürdüm makinaya bağladı obd bağlantısı yapılmamış abi dedi onu yaptı ariza ışığı söndü inanamadim neler neler yaptık Candan mühendislik var Ümraniye'de Lpgyi onlara taktırdım onlar montaj esnasında takmamis uzun sürüyor işlem diye 8 sene sonra karşıma çıktı birde enjektörleri onlara taktırdım ona rağmen makinaya bağlayıp katalizor değişecek dediler bana bu adam nasıl gördü onlar görmedi dümenci olmuşlar birde egsozcuya yönelendirdi arayıp yüzde 20 komisyon veriyoruz dedi egsozcuda oraya yönlerdirdi diye düşmüşüz ellerine haram zıkkım olsun yalandan 15 bin verip katalizör değiştirecektik birde ışık dönmeyecekti
Demek ki problem LPG sisteminden kaynaklıymış. Geçmiş olsun.

Aracınız
Civic FC5 2020
Ahmet bey iyi akşamlar Ankara'da isim vermem doğru olur mu bilemiyorum ama mavidenizler diye bir lpgci var ona götürdüm makinaya bağladı obd bağlantısı yapılmamış abi dedi onu yaptı ariza ışığı söndü inanamadim neler neler yaptık Candan mühendislik var Ümraniye'de Lpgyi onlara taktırdım onlar montaj esnasında takmamis uzun sürüyor işlem diye 8 sene sonra karşıma çıktı birde enjektörleri onlara taktırdım ona rağmen makinaya bağlayıp katalizor değişecek dediler bana bu adam nasıl gördü onlar görmedi dümenci olmuşlar birde egsozcuya yönelendirdi arayıp yüzde 20 komisyon veriyoruz dedi egsozcuda oraya yönlerdirdi diye düşmüşüz ellerine haram zıkkım olsun yalandan 15 bin verip katalizör değiştirecektik birde ışık dönmeyecekti
Candan da çok şikayet gelmeye başladı kokusu Yavaş yavaş çıkıyor

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri