Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
hepinize teşekkür ederim iki aracında sigortacısı farklı golf ün sigorta acentesi ile görüştüm poliçemde çekici ile ilgi birşey yok ama park halinde bulunmamız sebebi ve kusurumuz olmadığı için ve araç hareket edemediği için karşı tarafın sigorta şirketinin çekici ücretini karşılayacağını kaza için dosya açtıklarında faturayı içine eklemem gerektiğini söyledi hondaya uğradım aracın şanzıman yağını değiştirmek için ordakilerde çekici ücretini karşılamaz dedi çok acayip bi durum içindeyim exper geldiğinde beni arayın dedim gidip bende bakıcam ama sigorta şirketinin kendi ( maaşlı çalışan experi gelirse ) ustaya sormuyolarmış kendileri kontrol edip parça listesi çıkarıyormuşçok acayip işler benim ustada bu arabayı perte çıkarır kesin diyo çok karmaşık bir durum içinde kaldım [USER=21720]@Barbaros03[/USER] çok haklısınız önüne birşey çıkmamış kazada ifadesini veren astsubayla görüştüm tesise girmekte kararsız kalmış son anda hamle yaparak böyle bir kazaya sebebiyet vermiş cezada yazmışlar ama ehliyetine el koyduklarını sanmıyorum malesef
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.