Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Çok geçmiş olsun, dediğin gibi orta halli bile vursaydin panjur bi defa kesin kirilirdi. Sanırım bu adam bu kazadan biraz faydalanmış gibi detaya indiginizde bagaj kapağı çıkarsa çok hakkına girmistir. Çünkü fotoda gözüken beyaz aracın tampon eşiği çatlamış sadece, bagajla alakası yok,Bagajı kasma olsa dahi böyle bı sonuç çıkmaz fizik kurallarına aykırı bı defa...Geçenlerde otoparkta trafikte beklerken birisi kalkışta geldi benim sol arkaya vurdu sol tirnak attı sürtünme oldu, renk mavi olduğundan belli çizikler oldu.Düşün düşün düşün ya dedim tutanak tutsam deymez adama vursan deymez, bişey almasam banada yazık, dedim ben seni ararım. 350 TL ye ortayı bulduk , sonra havale etti, götürdüm ustaya rutus pasta cila biraz uğraş temizleme vs orayı. Gerçekten pireyi deve yapmaya gerek yok..RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok geçmiş olsun, dediğin gibi orta halli bile vursaydin panjur bi defa kesin kirilirdi. Sanırım bu adam bu kazadan biraz faydalanmış gibi detaya indiginizde bagaj kapağı çıkarsa çok hakkına girmistir. Çünkü fotoda gözüken beyaz aracın tampon eşiği çatlamış sadece, bagajla alakası yok,
Bagajı kasma olsa dahi böyle bı sonuç çıkmaz fizik kurallarına aykırı bı defa...
Geçenlerde otoparkta trafikte beklerken birisi kalkışta geldi benim sol arkaya vurdu sol tirnak attı sürtünme oldu, renk mavi olduğundan belli çizikler oldu.
Düşün düşün düşün ya dedim tutanak tutsam deymez adama vursan deymez, bişey almasam banada yazık, dedim ben seni ararım. 350 TL ye ortayı bulduk , sonra havale etti, götürdüm ustaya rutus pasta cila biraz uğraş temizleme vs orayı. Gerçekten pireyi deve yapmaya gerek yok..
RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.