- Ad Soyad
- Mensur tursunoğlu
- Aracınız
- Civic FC5 2018
Merhaba arkadaşlar, dün akan trafikte traifiğin yavaşlamasıyla fren yaptım durdum arkadaki araç hızını alamayıp arkadan bana vurdu.kaza tutanağı tuttuk ayrıldık.Şimdi benim araca vuran arkadaş istersen sigortayı bozmayalım yaptıralım ücreti neyse ödeyeyim teklifini yaptı.Birkaç arkadaşa sordum bu konuda sigortadan yapılmasının daha sağlıklı olduğunu söylediler.İlk kazam olduğu içinde bu konularda tecrübesizim bilgili arkadaşların bilgisine başvurmak için bu konuyu açıyorum.Bir yere götürdüm usta yaparız hallederiz onarırız bunda bir şey yok diyo.Başka bir yere götürdüğümde de bunu onarsakta macun manyağı olacağı için boya ilerde en ufak darbede atabilir değişim daha sağlıklı diyo.ustaya sigortadan bu değişim yapılsa orjinaliylemi değişcek diye sordum bunların yan sanayisi yok zaten piyasada orjinaliyle değişir dedi ne kadar doğru onuda merak ediyorum açıkçası.Arkadaşlar aracın fotoğrafını da ekliyorum.değerli bilgilerinizi bekliyorum.Bagaj kapağı kapanmıyo şuan havuz içeri doğru gittiğinden dolayı ama bagaj kapağında bir hasar yok.