Civic FC5 Kaza yaptım yardım lütfen.

Çok geçmiş olsun kasko ne kadar hasar kaydı cıkarıyor bakmak lazım bu arada senınn arac dizel kaput tan dolayı yaya sensörü sanırım devreye girdi

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Mevzu hasar kaydi nin satışı cok etkilemesi . Tabi ki 200 binlik arabada 13 bin bişe degil ama satarken kivrandirabilir . Acilyetin oluyor kacirmaman gereken bise oluyor satarken zorlanmak moral de bozuyor .Cepten 3 bin yaptirilacak biseyse ben hasar kaydi actirmam .
 
Çok geçmiş olsun. Allah canınızı korusun. Sıkmayın canınızı. Kaput attıysa hasar kat kat artar. Cebe yazık. Kaskonuz için acenteniz ile görüşün. Onlar daha bilgili olurlar bizden.
 
Çok geçmiş olsun. Airbag sanırım sensör arızasıdır. Kasko dan yaptırmak için beyanınıza dayalı işlem dosyası açtırabilirsiniz. Ama süreç çok uzuyor. Kamyon şöförü ile irtibat kurabilirseniz eğer tutanak tutun. Dosya hemen açılır. Aracınız işleme alınır.
Daha önce bana çarpıp kaçan araç olmuştu. Karşı taraf olmadığı için kasko olayı doğrulamak için alkolsüz olmak vs gibi. Beni biraz uğraştırmıştı. Tekrar geçmiş olsun

SNE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Aracı kaportacıya verdim tanıdık biyer. Sansör arızası kaporta tamiri olacak dedi. Cepten yaptiriyorum 2000 gibi bir fiyat cikacak

Redmi Note 9S cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geçmiş olsun hocam. Ucuz atlatmışsınız, kamyon bu daha kötü olabilirdi. Aldığınız fiyat çok iyi. Biz buradan sadece dış kısmı görüyoruz. İç kısım çok iyi kontrol edilmeli.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...
 
Ahmet hocam teşekkürler. Kaza önden darbe ile gercekleşmedi. Ben duruyordum o beni görmedi hareket etti arkadan öne doğru sürttü. Görünen sadece tampon hasarı camurlukta boya kalkması yok pastayla kırmızı leke çıktı. Boyasız çektirmeyle kurtarıcaz.
Geçmiş olsun hocam. Ucuz atlatmışsınız, kamyon bu daha kötü olabilirdi. Aldığınız fiyat çok iyi. Biz buradan sadece dış kısmı görüyoruz. İç kısım çok iyi kontrol edilmeli.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...
IMG-20201215-WA0014.jpeg

Redmi Note 9S cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Gecmis olsun. Gordugum kadariyla farda bir sey yok. Sadece tampon parcalanmis cikma bulunabilir cok rahat bir sekilde. Panjurda sorun var mi bilmiyorum ama eger varsa onu da cok rahat bulursunuz bulamazsaniz tuningcilerin hepsinde siyah panjur satiliyor alip onu takabilirsiniz. Zaten camurlukta hic bir sey yok orasi duzeltilir lokal boyayla halledilir. Asil para tutacak yer sensorler onlari da cikma satan yerlerden bulunur. Ben ustun koru sari siteden baktim hepsini bulabilirsiniz. Verilen fiyata sensorler dahilse fiyat bence normal ...

ES7 2004
FB7 2013
FC5 2017
TUCSON 2015
 
Geri
Üst