Evvelsi gece ailecek akraba ziyaretinden gelirken ickili oldgunu soyleyen ama kan testinde promili sifir cikan bir trafik teroristinin kırmızı ışıkta gecmesi sonucu iki kapinin tam ortasindan carptim. Aracım ciddi hasar aldi. Eşim kolundan yaralandi. Adli vaka olduk. Tatile cikacaktik alt üst oldu basimiza gelmeyen kalmadi rezil rüsva olduk.
Aracimin hali bu sekilde kaskom var ve yaklasik 30-35 bin maliyet cikar diyor honda ufuk yetkili servis ve kaput camurluk degisebilir diyor. Resmen geciriyorlar yani. Bu kaza ile pert almam cok zor gibi bu yuzden Trameri dusunup Ozel serviste degisim yapilmadan onarim yaptirmayi planlıyorum ama eskisehirdeki servislere de guvenemiyorum duzgun yaparlar mi diye. Ne kadar ariza isigi varsa yanıyor suan ama araç yürüyor.
Tavsiyeniz nedir ne yapsak daha hayirli olur sizce. Araci satar miyim biner miyim suan kararsizim..
Allah beterinden korusun demekten baska bisi gelmiyor elden suan

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aracimin hali bu sekilde kaskom var ve yaklasik 30-35 bin maliyet cikar diyor honda ufuk yetkili servis ve kaput camurluk degisebilir diyor. Resmen geciriyorlar yani. Bu kaza ile pert almam cok zor gibi bu yuzden Trameri dusunup Ozel serviste degisim yapilmadan onarim yaptirmayi planlıyorum ama eskisehirdeki servislere de guvenemiyorum duzgun yaparlar mi diye. Ne kadar ariza isigi varsa yanıyor suan ama araç yürüyor.
Tavsiyeniz nedir ne yapsak daha hayirli olur sizce. Araci satar miyim biner miyim suan kararsizim..
Allah beterinden korusun demekten baska bisi gelmiyor elden suan

MHA-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.