[MENTION=11776]ywzckr[/MENTION] direk ürünü erdemboyadan almıştım, bozuk diye yetkili kişiye kendim götürdüm marka tr yetkilisine. gayet iyi olduğunu söyledi. Soft99 şampuanı hiç korumasız aracada uygulasanız harika bir su iticiliği oluyor. Muhtemelen sizin şampuandan kaynaklıdır

Sizinle alakalı değil ama genelde ilk ürün kullananlar, ilk aldıkları üründen son derece memnun kalıyorlar. Belki 60-70 tane wax-hızlı cila-glaze denedim hala bir seramik tadı alamadım hiç birinden.
sonax bsd deneyin bakalım ne kadar gidiyor. ben 2008 den beri hiçbir ürünü c2v3 kadar saçma ve yalan vaatlerle satıldığını görmedim.
Buarada arkadaşın aracı koyu renkli değilse önerdiğiniz blackhole ün white diamond adında versiyonu var, kılcal çizikleri gizler, başka bir esprisi yok. ilk yıkamada kaybolur üstünde de koruma yoksa. autoglym srp ise 2-3 yıkama gider. ama bunları elle uygulaması hem işkence, hemde verilen emeğe göre ultra verimsiz ürünler.
Carpro reload, tac system quartz max, gyeon cure gibi si02 içeren ürünlerin videolarını izlerseniz yüksek performans ürünlerdir. c2v3 denen ürün bu ürünlerle hem aynı fiyata satılıyor utanmadan, hemde yanlarına yaklaşamaz

Araç bakımı hobi işidir kimi aylarca uğraşmaz, kimide benim gibi her hafta sonu 3-4 saat uğraşır.