Civic FB7 Kılcal çizikler ve cila hk.

Ad Soyad
abt tt
Aracınız
Civic FB7 2014
Merhabalar, herkese iyi forumlar. Aracım siyah renkte, ufak tefek çizikler mevcut, özellikle kapı kollarının oralarda tırnak izleri, sağında solunda kılcal çizikler (sağolsun sitedeki çocuklar resim yapmaya çalışmışlar). Bunları malzeme alsam kendim halledebilir miyim?
İnternette bakıyorum bir sürü marka var, kullandığınız varsa hangi ürünü tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar, herkese iyi forumlar. Aracım siyah renkte, ufak tefek çizikler mevcut, özellikle kapı kollarının oralarda tırnak izleri, sağında solunda kılcal çizikler (sağolsun sitedeki çocuklar resim yapmaya çalışmışlar). Bunları malzeme alsam kendim halledebilir miyim?
İnternette bakıyorum bir sürü marka var, kullandığınız varsa hangi ürünü tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Aynı sorunla baş başayım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Aynı sorunla baş başayım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Cila herkez yapabilir. Ama pasta işi ustalık ister. Makina ile uygulanır. Elle uygularken baskısı, zamanlaması ve süresi çok önem arzeder. Kaliteli pasta kullanımı da elbette önemlidir.
Tırnağa takılan çizikleri pasta gidermez.
Kapı tutacaklara için koruyucu yapışkanlar var.

aynı durum aynı araç ve aynı renk. rötüş boyası kullanıyorum hocam ama çok tavsiye etmem biraz iyi uygulamak lazım zor bir iş.

Geri