Kırmızı Sibop Kapağı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[MENTION=6]Trust[/MENTION] sanırım dışı plastik vida kısmı metal. Fazla ağır olacagını sanmıyorum. Şehir içinde de 59km/h geçmiyorum zaten :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=6]Trust[/MENTION] sanırım dışı plastik vida kısmı metal. Fazla ağır olacagını sanmıyorum. Şehir içinde de 59km/h geçmiyorum zaten :)

59 km
Ben arabaya aldınız sandım bisiklet olduğunu bilmiyordum pardon

Bisan Elegance :) Radar düşüp bu devlete biraz daha param geçsin istemiyorum

Adana.

Adana.

963e2c17bca8a581f19f0d5c7ae9ca6e.jpg
bunlar size tanıdık gelir o zaman bende kozanliyim.

[MENTION=6]Trust[/MENTION] :) hocam şaka gibi ama aslen kadirliliyim ben

Arkadaşlar radar demeyin geçen hafta 57 km hız ile Aydın da ceza yazmışlar, polisin söylediği hız sınırı 50 +%10 56 yapıyor 1 km fazla diye gezici radar yazmış.

Bende Ebay dan Sibop kapağı siparişi verdim ama lastik basınç göstergeli bir şey bekliyorum bakalım gelince paylaşım yapacam :) çocuklar çalarsa da ne yapalım artık kader kısmet değilmiş demek düşer :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende Ebay dan Sibop kapağı siparişi verdim ama lastik basınç göstergeli bir şey bekliyorum bakalım gelince paylaşım yapacam :) çocuklar çalarsa da ne yapalım artık kader kısmet değilmiş demek düşer :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@hexus hocam sibop kapağı ile tpms sistemi çok farklı. Basınç ölçmek için sibopların kendisinin değişmesi gerekiyor ve genelde bluetooth ile eşleşip onu decode edecek bir ünite lazım. Size gelecek olan yanlış anlamadıysam sadece kapak olacak

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri