Civic FB7 Klima açık iken rölanti düşmesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mb01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mb01

0
Arkadaşlar Merhaba
2015 fb7 aracımda rölantide klima açıkken devir 400-500'e kadar düşüyor sonra tekrar 800 e çıkıyor Benzin-lpg farketmekzinin bu durum oluyor.
Subap ayarı yapıldı (10 km önce)
Boğaz kelebeği temizlendi
Buji yeni takıldı (Sılzkr7c11ds serviste takıldı sahte olma ihtimali yok)
Hava filtre borusunda yırtık yok kontrol ettirdim
Maf veya egr den yapabilirmi? Yada klima gazı azalmışsa yaparmı aynı hatayı?

ppll21

0
Aracınız
2014 civic ayni sorun bende de mevcut. Subap ayarı sonrasi basladi. Butun mesajlari tek tek okudum. Hangisinden baslayayim bilemedim. Buraya mesaj atanlar cozum uretmişse yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
2014 civic ayni sorun bende de mevcut. Subap ayati sonrasi basladi. Butun mesajlari tek tek okudum. Hangisinden baslayayum bilemedim. Buraya meaaj atanlar cozum uretmisse yazarsa sevinirim.
Öncelikle Subap ayarı nasıl yapıldı?
Sente ayarı kaça kaç oldu?

Aracınız
Civic FD6 2009
Arkadaşlar bayağıdır bu sorun üzerinde çözüm arıyorum. Bende hem rolanti hemde klima açınca bu durum vardı. Egryi temizledim klima kapalıyken sorun yok fakat klima açınca titreşim yoğun oluyor. Bunun elektriksel bir durum olduğunu düşünüyorum. Obd cihazından takip ettiğimde klimayı açınca oksijen sensörü ısıtma devresi arızası veriyor. Bu yüzden hava yakıt oranı karışımı bozulup titreme yapıyor. Birde egr error veriyor bazen ama değiştirip sorunu çözemeyen var. Bakalım uğraşıyorum umarım çözebilirim.
Bir şekilde bir uyumsuzluk var ve bu titreşimi tetikliyor.

Son düzenleme:
Geri