Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
bu sorunu yaşayan arkadaşlar . 2020 aracımda banada oldu. Duyduğum gün servise randevu bile aldım ancak şans eserimi desek ne ne desek. Aracın içinde otururken aniden sesin geldiği yeri bulmuş oldum. Benim araçta sesin geldiği yer emniyet kemerinin takıldığı yerdi. ( SÜRÜCÜ TARAFI ) onu biraz ileri geri oynattım sesten kurtuldum. Oraya ışıkla bakarsanız geçme vida var sanırım ordan geliyor. Kesin çözüm için oraya birşey sıkmak daha doğru olur tabi.Ses gerçekten müziksiz gidince kulak tırmalıyor ama büyük ihtimal sizin araçtada ordan ses geliyordur. Bendede aynı şekilde kasiste , bozuk yollarda ve sağa sola sallanmalarda geliyordu. Dediğim kemer yerini sağa sola sallayın büyük ihtimal sizdede o gıcırtı gelecektir. Çözüm içinde ileri geri oynatın orayı 6 7 kere. Sağlam olsun diyorsanız sıkılan birkaç birşey varmış ondanda sıkın sesten kurtuluyorsunuz.
bu sorunu yaşayan arkadaşlar . 2020 aracımda banada oldu. Duyduğum gün servise randevu bile aldım ancak şans eserimi desek ne ne desek. Aracın içinde otururken aniden sesin geldiği yeri bulmuş oldum. Benim araçta sesin geldiği yer emniyet kemerinin takıldığı yerdi. ( SÜRÜCÜ TARAFI ) onu biraz ileri geri oynattım sesten kurtuldum. Oraya ışıkla bakarsanız geçme vida var sanırım ordan geliyor. Kesin çözüm için oraya birşey sıkmak daha doğru olur tabi.
Ses gerçekten müziksiz gidince kulak tırmalıyor ama büyük ihtimal sizin araçtada ordan ses geliyordur. Bendede aynı şekilde kasiste , bozuk yollarda ve sağa sola sallanmalarda geliyordu. Dediğim kemer yerini sağa sola sallayın büyük ihtimal sizdede o gıcırtı gelecektir. Çözüm içinde ileri geri oynatın orayı 6 7 kere. Sağlam olsun diyorsanız sıkılan birkaç birşey varmış ondanda sıkın sesten kurtuluyorsunuz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.