Lastik Hava Basıncınız?

Fd6 genelde 42 basiyorum. Ancak herhangi bir bilgim oldugundan degil :)
Ankarada cevre yolunda ve duz yollarda surtunme az olsun hem yakit azalir hem surus iyi olur diye. Aracta genelde 4 kisi oluyoruz onun da etkisiyle ama sanki bayagi fazla basiyor musum :)

2008 FD6 Otomatik Lpg

Hocam naptınız 42 nedir 10psi düşürün derim

FD6 I-VTEC

Düzgün bir lastikçiye gidip lastiğin içindeki havayı tamamen boşalttırıp Nitrojen basmasını isteyin. Nitrojen sıcaktan ve soğuktan etkilenmediği için yaz kış basınç farkı oluşmuyor. Bu yüzden uçak lastiklerine nitrojen basılır ki rusyadan kalkan uçak arabistana sorunsuz iner. Havada da zaten -52 leri görür.

iPhone cihazından gönderildi.

Bunu bilmiyordum çok güzel ve mantıklı bir fikir teşekkür ederim

FD6 I-VTEC

Düzgün bir lastikçiye gidip lastiğin içindeki havayı tamamen boşalttırıp Nitrojen basmasını isteyin. Nitrojen sıcaktan ve soğuktan etkilenmediği için yaz kış basınç farkı oluşmuyor. Bu yüzden uçak lastiklerine nitrojen basılır ki rusyadan kalkan uçak arabistana sorunsuz iner. Havada da zaten -52 leri görür.

Hocam birde 4 teker için maliyeti ne karar?
Nitrojen basmak güzelde ucuz değil diye biliyorum. Birde yaz kış lastik değiştirenler için ise çok daha pahalıya kaçar diye düşünüyorum.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Hocam birde 4 teker için maliyeti ne karar?
Nitrojen basmak güzelde ucuz değil diye biliyorum. Birde yaz kış lastik değiştirenler için ise çok daha pahalıya kaçar diye düşünüyorum.

Çok pahalı aşırı maliyetli bişey değil diye hatırlıyorum. 4 lastik 30-40 tl yi geçmemesi lazım. Ben lastikleri değiştirirken söylediğimde ücretsiz yapmışlardı.

Merhabalar arkadaşlar ayrıca bir konu açmak istemedim. Lastik basıncıyla ilgili kisliklarimi taktırdım lastik basic hatası veriyor. Basıncı 32psi ayarlıyorum gene veriyorum fikri olan yada aynı şeyi yaşıyan arkadaşım varmı.?

SM-T710 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bununla ilgili konular mevcut. Lastikler soğuk iken hava basın. Kalibre edin. Yanarsa tekrar aynı tarza yapın. İki üç deneme sonrası yapmadığını söylediler.
Merhabalar arkadaşlar ayrıca bir konu açmak istemedim. Lastik basıncıyla ilgili kisliklarimi taktırdım lastik basic hatası veriyor. Basıncı 32psi ayarlıyorum gene veriyorum fikri olan yada aynı şeyi yaşıyan arkadaşım varmı.?

SM-T710 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşlar lastik basınçlarının dengesiz olması düşük veya yüksek olması gibi sebepler yollarda hafif sarsıntı veya hafif savurmalar yapar mı? Bir süredir böyle bir durum seziyorum, yol tutuşunda güvensizlik veriyor bu durum da..

Arkadaşlar lastik basınçlarının dengesiz olması düşük veya yüksek olması gibi sebepler yollarda hafif sarsıntı veya hafif savurmalar yapar mı? Bir süredir böyle bir durum seziyorum, yol tutuşunda güvensizlik veriyor bu durum da..

Lastiğin birinin havası 33 diğer 28 falansa yapar , tümünü dengeli hale getirmek önemli . Özellikle sağ ve sol aynı olmalı , buna rağmen çekme yapıyorsa balans yada rod ayarında sorun vardır,lastiğin tellerinde kırılma olabilir sert bir çukura düşme olduysa şasede 1-2 cm kayma yapmış olabilir. İlk olarak lastik havalarınızı olması gereken sevivede tutun devamında balans ve rod ayarına baktırmanız gerekebilir. Kolay gelsin.

Geri