Civic FB7 Lastik Tercih-Öneri

Lassa greenways aşınmaya dayanikli fakat yol sesini fazla aliyor. Aldigima pisman oldum. Bazen keske primacy4 alsaydim diyorum :)
 
Continental PremiumContact 6 yol tutuş olarak gayet iyi diyebilirim, konforu da iyi seviyede, ses harici şimdiye kadar beni pek üzmedi ama çok sesli de diyemem orta kararında :) Bence tutuşuna göre ses seviyesi iyi.
Çok sessiz lastik arayışındakiler 67 db ve altı değerdeki lastiklere baksınlar. Continental PremiumContact 6 205/55 16 için 71 db değerine sahip :)
 
Bu Nokian neymiş böyle tüm değerler A ve sessizlik 68 Db


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Normal kullanıcılar için, uzun yol yapacaklar için iyi lastikler. Performanslı kullanımda yol tutuşu ve fren mesafesi michelin pilot sport 4, goodyear asy. 5 ve conti pre. contact 6'dan uzakta.
 
Az önce goodyear'ın sitesi girip bakınca dikkatimi çekti,
Goodyear'ın EfficientGrip Performance 2 serisi kendi verilerine göre önceki neslinden ıslak koşullarda daha iyi yol tutan, daha dayanıklı ama yakıtı ve sesi artmış gibi görünüyor.

1590509007034.png
 
Lastikler böyle hocam, bir yerden iyileştirirken öbür konularda zayıflıyor. Sağlamlık arttıkça genelde konfor ve sessizlik düşüyor. Yol tutuşu arttıkça da yakıt tüketimi artıyor falan.
 
Lassa greenways aşınmaya dayanikli fakat yol sesini fazla aliyor. Aldigima pisman oldum. Bazen keske primacy4 alsaydim diyorum :)

Ben de pramacy4 alacakken sonradan memnun sayısının fazla olmasından ve fiyatının uygun olmasından direk falken e kaydım ve siparişi verdim. İnşallah sizin gibi pişman olmam:)


Kün feyekün..
 
turanza bence güvenli bir lastik kolayda aşınmıyor. yağmurlu havalarda yüksek hızlarda kararlı fakat ses sıkıntı lastikçi çocuk abi en iyi lastiklere sahipsin dedi . fabrika çıkış dedim illa en iyisi o hiçbir marka böyle lastik takmıyor dedi not turanza ısınınca ses azalıyor
 
falken 205 55 r16 fiyatı 280 tl, orjinal ebat 215 55r16 ise yaklaşık 400 tl den başlıyor. merak ettiğim 205 taban kullanan arkadaşlar varsa yol tutuş, fren mesafesi, araçta arıza lambası yanma gibi sorunlarla karşılaştı mi? araç çekişi hızlanma vs etkilendi miIMG_20200527_000403.jpegIMG_20200526_234952.jpeg

MI 6X cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst