Led ampul

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erkanv8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bugün aracıma led ampul taktırdım çok güzel oldu uzunlarda şimşek etkisi oldu. Ama aracın içine bariz fan sesi geliyor. Bunun bi çözümü yokmu?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşlar bugün aracıma led ampul taktırdım çok güzel oldu uzunlarda şimşek etkisi oldu. Ama aracın içine bariz fan sesi geliyor. Bunun bi çözümü yokmu?

Taktırdığınız ledle ilgili gibi duruyor markası ney?

Anlayamadigim uzunlar hep açık mi geziyorsunuz ki fan sesi geliyor. Sellektör yapıldığı zaman rahatsız etmemeli uzun açık gezseniz bile o sesi duymuyor olmanız gerek.

Anlayamadigim uzunlar hep açık mi geziyorsunuz ki fan sesi geliyor. Sellektör yapıldığı zaman rahatsız etmemeli uzun açık gezseniz bile o sesi duymuyor olmanız gerek.

Kısa farlara da taktırdım onlardan geliyor ses. Uzunlarda sıkıntı yok selektörde kullanıyorum sesi duymadan duruyor fan

Araba içinden o fan sesi duyuluyorsa anormal bir durum söz konusudur. Bixenon farlarda dahi dışarıdan çok net ses duyulmasına rağmen içeriden ses duymazsınız. Fan pervanelerin de sıkıntı olabilir mi diyeceğim ama o kadar yüksek devirde de dönmez ki.... Bilemedim.

Geri