Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Daha bu hafta ben de LED'e geçiş yaptım. Halojenler bana da yetersiz geliyordu. Fakat, bizim far dizaynlarından olsa gerek, kuzenimin Jetta'sına da aynı aldığım Niken Evo Serisi, onda daha aydınlık bir görüş sağlarken, bizimkilerde daha bir dağınık sonuç çıkardı. Merceksiz far oluşu bunu mutlaka etkiledi. Pandemi sürecinden dolayı henüz uzun yol deneyemedim. Ama şöyle özet geçeyim, çok bir fark olmuyor.Not düşeyim, Kısa ve uzunlarda LED var. Sis farlarına taktırmadım. Ona göre yorumladım. Sis farı mutlaka görüşe yüksek katkı sağlayabilir.
Daha bu hafta ben de LED'e geçiş yaptım. Halojenler bana da yetersiz geliyordu. Fakat, bizim far dizaynlarından olsa gerek, kuzenimin Jetta'sına da aynı aldığım Niken Evo Serisi, onda daha aydınlık bir görüş sağlarken, bizimkilerde daha bir dağınık sonuç çıkardı. Merceksiz far oluşu bunu mutlaka etkiledi. Pandemi sürecinden dolayı henüz uzun yol deneyemedim. Ama şöyle özet geçeyim, çok bir fark olmuyor.
Not düşeyim, Kısa ve uzunlarda LED var. Sis farlarına taktırmadım. Ona göre yorumladım. Sis farı mutlaka görüşe yüksek katkı sağlayabilir.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.