Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hayırlı günler dilerin herkese.Benim sıkıntım gece önümü görememekti bunu ledleri alıp kullandıkca daha iyi anladim ve daha önce almamanın pişmanlıgını yaşamadım degil.Aldığım ürün ve tavsiye edecegim Jocecar F2 mini CSP şimşek etkili led.kesinlikle karşı tarafı rahatsız etmiyor buna cok hassas oldugum icin 2 hafta arastirdım diyebilirim.6500 Kelvin 12000 lumen bakır gövde ozellikleriyle rahat görüş ve bembeyaz aydınlık tavsiye ederim.birde bunun yaninda sadece parklar icin ama. photon un mercekli park ledlerinide tavsiye ederim.Hb4-9006 kısaHb3-9005 uzun.Bizim araclar icin bunlar far numarası.Not:Kendi mini ama yaptıgı iş çok büyük.[ATTACH=full]264011[/ATTACH]SM-J730F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hayırlı günler dilerin herkese.Benim sıkıntım gece önümü görememekti bunu ledleri alıp kullandıkca daha iyi anladim ve daha önce almamanın pişmanlıgını yaşamadım degil.
Aldığım ürün ve tavsiye edecegim Jocecar F2 mini CSP şimşek etkili led.kesinlikle karşı tarafı rahatsız etmiyor buna cok hassas oldugum icin 2 hafta arastirdım diyebilirim.
6500 Kelvin 12000 lumen bakır gövde ozellikleriyle rahat görüş ve bembeyaz aydınlık tavsiye ederim.birde bunun yaninda sadece parklar icin ama. photon un mercekli park ledlerinide tavsiye ederim.
Hb4-9006 kısa
Hb3-9005 uzun.Bizim araclar icin bunlar far numarası.
Not:Kendi mini ama yaptıgı iş çok büyük.[ATTACH=full]264011[/ATTACH]
SM-J730F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.