rotüş çokta sırıtmaz herhalde tampondarotüş. lokalle uğraşma elbet gene çizilecek sonuçta plastik aksam önemli değil....
Komple boyanmasına gerek yok yani rotüş işimizi görür o zaman o kadar dikkatli bakınca da belli oluyorsada yapacak birşey yok nazarlık diyeceğizBen rotüş yaptım, dikkat etmeyince hiç belli değil ama yakından inceleyince çok belli
Açıkçası boyacıya sorduğumda o bölgeyi komple boyamadıkça rengin farklı ışık koşullarında biraz açık yada koyu görünme riskinin olduğunu, en iyi yöntemin komple tamponu boyamak olduğunu söylemişti. Öyle olunca bende rotüş yaptım, açıkçası dikkat etmeyince hiçte belli olmuyor.
Bence öyle, tabi bu durum insandan insana da değişiklik gösterebiliyor ama durduğu yerde 3 ay arayla tamponun aynı yerinden başkaları gelip sürtünce bende pek umursamaz oldum diyebilirimKomple boyanmasına gerek yok yani rotüş işimizi görür o zaman o kadar dikkatli bakınca da belli oluyorsada yapacak birşey yok nazarlık diyeceğiz![]()
Doğru dikkat etmeyen çok fazla insan olduğu için önemsemek gerekiyor rotüş yaptırıp yola devam edeyim en iyisiBence öyle, tabi bu durum insandan insana da değişiklik gösterebiliyor ama durduğu yerde 3 ay arayla tamponun aynı yerinden başkaları gelip sürtünce bende pek umursamaz oldum diyebilirim
Maalesef ülkemizde böyle bir gerçek var![]()
İyi günler sabah arka tarafıma bir araç park etmeye çalışırken böyle bir yaşadım. Bu sürtmeyi lokal boya ile mi yoksa rotüş ile mi halletmeliyim. Maddi olarak azlığı veya çokluğu mesele değil.
Önerilerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 252588
Ekli dosyayı görüntüle 252588
n11den alabilirsiniz, en ucuz yollusu oto sanayisindeki herhangi bir boyacıdan aracınızın boya kodu ile gidin (Genelde şöför Kapı içinde yada kaput altında yazar)Doğru dikkat etmeyen çok fazla insan olduğu için önemsemek gerekiyor rotüş yaptırıp yola devam edeyim en iyisirotüş için boyayı nereden alayım