LPG Araç Geç Çalışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atiker regülatör sorun çıkarmaz, sonucta yazilimsal bir parça değil, lpgyi sividan gaza çevirecek bir aparat, hepsi bu
Yanlışınız var. İçerisindeki diyafram zamanla deforme olup kaçırma yapar. Şuan tamir kitleri var ve değişim yapmadan alyanlar açılarak tamir edilip eski düzenine geliyor.

SM-A235F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Yanlışınız var. İçerisindeki diyafram zamanla deforme olup kaçırma yapar. Şuan tamir kitleri var ve değişim yapmadan alyanlar açılarak tamir edilip eski düzenine geliyor.

SM-A235F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Kardeş, atiker taktırdım regülatörü şu an sıkıntısız çalışıyor. Buralarda(Sakarya) tamirini yapmıyorlar. Diyaframı bozuk olanı da yaptıracağım atiklerde bir sorun çıkarsa yine değiştiririm

Ferhan Güler

Merhaba arkadaşlar. Fb7 aracımda sabahları geç çalışma vardı. LPG ci ye gittim. Tüpü kapattı. Benzinde araba normal çalıştı. Tekrardan tüpü açınca yine aynı sorun devam etti. Tekrar gittim. Bu sefer LPG tankına giden borulardan birine tıpa taktı. Araç normal olarak çalıştı. Diyaframın değişmesi gerektiğini söyledi. 2000 TL fiyat çekti. Dedim çok fazla. 1800 TL ye olur dedi en son. Diyafram takımı 800 TL imiş. Gerisi işçilikmiş. Sizce fiyat nasıl? Ne yapmalıyım? Ordu'dayım. Burda bildiğim 2 tane LPG ci var. Birinin brc'ye bakma yetkisi yok.

Geri