Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fb7 için yeni akıllı sistem diyebilir miyiz? 4000 li devirlerde benzin de tüketiliyor diye duymuştum ama duyduğumla iş yapmak istemedim. Öte yandan ortada sürekli eksilen benzin göstergesi var. Bir şekilde gittiği belli ama sadece ilk çalıştırma ve ısınma ile bu kadar azalamazdı. Aracımı genelde 3000 devirden fazla çıkarmam sakin kullanırım. Yine de eksiliyor.> Eski sistemlerde benzine geçme özelliği varmı bilmiyorum. Yeni akıllı sistemlerde var. Bilgisayarda sadece gaz veya benzin + gaz diye seçenekleri var. Genelde devire göre ayarlıyorlar. 4.000 veya 5.000 deviri geçince benzin takviyesi başlatılabilir.
> Birde sıvı lpg sistemleri var. Daha çok turbolu araçlarda kullanılıyor. Bunlarda yüksek devirde benzin kullanım gerçekleşiyor.
> Sıralı sistemde ise benzinden gaza geçiş ısısı önemlidir. Genelde 35 dereceye ayarlanır.
Fb7 için yeni akıllı sistem diyebilir miyiz? 4000 li devirlerde benzin de tüketiliyor diye duymuştum ama duyduğumla iş yapmak istemedim. Öte yandan ortada sürekli eksilen benzin göstergesi var. Bir şekilde gittiği belli ama sadece ilk çalıştırma ve ısınma ile bu kadar azalamazdı. Aracımı genelde 3000 devirden fazla çıkarmam sakin kullanırım. Yine de eksiliyor.
> Duyumla hareket doğru olmaz. Bunun net cevabı bilgisayar bağlandığında ortaya çıkar. Sizin araçta bu uygulama bence aktif değildir.Fb7 için yeni akıllı sistem diyebilir miyiz? 4000 li devirlerde benzin de tüketiliyor diye duymuştum ama duyduğumla iş yapmak istemedim. Öte yandan ortada sürekli eksilen benzin göstergesi var. Bir şekilde gittiği belli ama sadece ilk çalıştırma ve ısınma ile bu kadar azalamazdı. Aracımı genelde 3000 devirden fazla çıkarmam sakin kullanırım. Yine de eksiliyor.