lpg tavsiye

msfcml

0
Katılım
16 Şub 2017
Mesajlar
89
Tepki puanı
0
Yaş
40
Konum
ankara
arkadaşlar merabalar 2015 civic aracima atiker gold sistemi takrirmayi düşünüyorum araç benzinde çok felaket yakıyo can sıkıyo insan gaza rahat rahat basamazmi aracim 11.000 kmde garanti flan umrumda degil kesin taktircam kafaya koydum şimdi atiker gold kullanan ve taktiran honda ci arkadaşlarım tavsiye edermisiniz ve ankarada nerde taktirmaliyim şimdiden çok teşekkür ederim

HUAWEI G7-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
23 Mar 2017
Mesajlar
11
Tepki puanı
0
Konum
Istanbul
Bu motora en uygun kit brc dir. Tabiki usta da önemli ancak brc takınca 3 yıl motor garantisi devam ediyor diye biliyorum .
 

dnzkrt

0
Katılım
17 Nis 2016
Mesajlar
503
Tepki puanı
8
lpg tavsiye

Ben iki senedir kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım atikerin AR-GE sinde çalışan birisi tavsiye etti büyük regulator, farklı enjektör, farklı yazılım ve taktıracağın yer üstün otogaz atiker bölge bayisi başka biryere gitme adamlar bu iste gerçekten uzmanlar randevunu alıyorsun adamlar yapıyor ben memnunum tavsiye ederim.
Aslında garanti bozulmasın diye serviste brc ya da prins taktırmayın düşünüyordum servisi aradım garantiniz 3 yıla düşer dediler madem garanti bozuluyor bende dışarıda taktırdım zaten servis ücretlerinden dolayı bakımları dışarıda yaptırmayı düşünüyordum öyle olunca daha mantıklı geldi.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Son düzenleme:

maksu

0
Yönetici
Katılım
15 Mar 2015
Mesajlar
2,794
Tepki puanı
589
Konum
ankara / dikmen
Aracınız
Honda CRV
Tercihinizi mutlaka yaygın servis ağı olan bilindik markalardan yapın. Gerisi size ait.

HTC One_M8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

ENSAR

0
Katılım
19 Eki 2015
Mesajlar
82
Tepki puanı
0
11binde atiker gold taktırdım.10.ayda 2 sene olacak ve 45bin km yaptım lpgyle.Çok memnunum,2.25ten mogaz alıyorum geçen gün 0.18 kuruşu gördüm km başına.Diğerlerini bilmem ama yerli sermaye diye atiker i seçtim ? ve şu an için sıkıntı yok elhamdülillah.Bakım hariç bir kere servise gittim oda zengin-fakir karışımı yüzünden ve 5 dakika sonra para vermeden çıktım ?

HUAWEI VNS-L31 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst