Maestro marka polisaj makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emirbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
[MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] benimki cacık çıktı :D

Aracınız
michelin lastikten polisaj makinasına :)

Hocam kullanınca görüşlerini paylaşır mısın?

havalar biraz daha iyileşsin deneme yapacağım , daha önce elle çizik giderici ve cila yaptım ama çok yordu hem de tam olmadı , o yüzden bu makineyi aldım. güzele benziyor , deneme amaçlı çalıştırdım tork ayarı falan var.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
havalar biraz daha iyileşsin deneme yapacağım , daha önce elle çizik giderici ve cila yaptım ama çok yordu hem de tam olmadı , o yüzden bu makineyi aldım. güzele benziyor , deneme amaçlı çalıştırdım tork ayarı falan var.

Hocam daha önce makine kullanmadıysanız dikkatli olun, boyayı fazla ısıtıp yakabilirsiniz, elinizle panelin ısısını sürekli kontrol edin ;)

Aracınız
Hocam daha önce makine kullanmadıysanız dikkatli olun, boyayı fazla ısıtıp yakabilirsiniz, elinizle panelin ısısını sürekli kontrol edin ;)

tavsiyeni dikkate alıcam . yapabileceğime inanıyorum , bu makinelerin yer cilası için olanları var bilirsin büyük , onlardan kullanmışlığım var :)

Bende bosch un yan kuruluşu skill var 5 yıl önce 350 yl ye aldım 100 e yakın araba yaptı daha maşallah tık demedi tavsiye ederim

Emre BAYRAK Saygılar....

Bide arkadaşlar işin erbabı değilseniz boyalı plastik aksamlara çok yüksek devirde ve uzun tutmayın ısınmadan dolayı boyayı kabuk gibi atıyor

Emre BAYRAK Saygılar....

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Elle yapsam daha devirli olur :D

Geri