Merhabalar..HEPİNİZE SELAM OLSUN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RESATİM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Diğer Markalar
60 Yaşındayım emekli bir kişiyim.istanbulda oturuyorum.Sol bacağım rahatsız oldugu için bütçeme uygun..1993 model otomatik şanzumanlı 1.5 ex hatcback kasa tek kapılı civic aldım.40 yıllık otomotivciyim.Bilgi veririm ,Bilgi alırım diye aranıza katıldım..Bu arada düşük model kullananlar için civic ef kasa ve ex kasa olarak araç model seçeneği ibare, koyar iseniz daha makbule geçer kanısındayım..hepinize .iyi günler dilerim

Son düzenleme:
60 Yaşındayım emekli bir kişiyim.istanbulda oturuyorum.Sol bacağım rahatsız oldugu için bütçeme uygun..1993 model otomatik şanzumanlı 1.5 ex hatcback kasa tek kapılı civic aldım.40 yıllık otomotivciyim.Bilgi veririm ,Bilgi alırım diye aranıza katıldım..Bu arada düşük model kullananlar için civic ef kasa ve ex kasa olarak araç model seçeneği ibare, koyar iseniz daha makbule geçer kanısındayım..hepinize .iyi günler dilerim
> CivicTR ailesine hoşgeldiniz. Rahatsızlığınız için ayrıca geçmiş olsun. Tahmin ediyorum, yaş olarak en büyük üyemiz ünvanı sizde olacak. Bizde yalan yok babam ile akransınız. :)
> Belirttiğiniz kasa için klasör mevcut fotoğrafını ekliyorum. Anasayfadan ulaşabilirsiniz. Biraz ortak yaptık. İhtiyaca göre güncellenebilir.
> Beni en çok sevindiren durum eski kasa civic'ler hakkında bilgi ve tecrübeleriniz. Forumda yeni araç sahibi çok fazla, eski kasalarda sayımız az bu yüzden bilgi ve tecrübede azınlıkta kalıyor. Bunu sizinle birlikte tamamlayabiliriz diye düşünüyorum. CivicTR formuna katıldığınız için ayrıca teşekkür eder saygılarımı sunarım. Screenshot_20201213-190706.jpeg

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar.
Geçmiş olsun. Saygılar...

@RESATİM Hoş geldiniz, keyifli forumlar.

Geri