kaplamayada o kadar para vermek istemiyorum 
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

İşinin ehli boya yapan yer bulmak lazım. Genelde boya yapan yerler bilgisayar da kodu grip grama göre yapıyor. İşi bilen araç üzerinde pasta ile temizleyip bakıyor bilmeyende kod bu boya bu git ustaya diyor. İşi bilen kişiler ise olmadi iki üç saat uğraşıp deneme yaparak boya hazırlıyor. Bu olay başıma geldi eski aracımda. Boya ustam kendi malzeme aldığı yerden al dedi gittim boya satan yere. Bir önceki yaptırdığım yerde servis renk kodu buda söyledim ama beni dinleyen kim. Boyayi yaptı tutmadı araca bahane buldu renk cihazı ile baktı yine tam istediğim şekilde yapamadı. Tampon olduğu için obemsemedim boya ustası arkadaşımda ciziverdi sorun olmadı. Normalde boya yapan arkadaşım var o yaptığında hiç sıkıntı olmadı. Honda nin tamponu için beyaz boya istedim koda baktı bir hafta önce yapmış aynı boyadan getirdi baktık ton tuttu. Yani demem o ki boya satan kişi yok bilgisayar da çıkan bu böyle oluyor derse ufaktan ordan kaçın. Eline bir bilgisayar alan boyacı oluyor[MENTION=7122]volkan1065[/MENTION] yani her türlü tutması lazım diyosunuz boya dimi
Hocam kaplama fiyatları o kadar uygun mu? Aracım siyah belli yerlerinde cizikler var canimi sıkıyor, komple boya yapmadan local çalışarak bu çizikleri giderebilecek boya ustasi var midir, internette videolar var ama ne kadar use yariyor emin olamadim, bir de kaplamayi da pek önermiyorlar sanki[MENTION=5724]r1dv4n92[/MENTION] tekrar boyatmaktansa komple griye kaplat kafan rahat olsun. Hem çizik vs derdi de yaşamazsın pek