1xbet

Civic FC5 Motor rektefiye ve ruhsata işleme?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melih97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
MELİH ATAŞ
Aracınız
Civic FC5 2019
Arkadaşlar iyi akşamlar.Daha önce fc5 aracımın yatak sardığını söylemiştim.Usta usta gezdik ve sonunda bir yere bıraktık aracı.Bu usta motor alt bloğu bulacağız kalan parçaları da kullanacağını söyledi.Böyle gir durumda alt bloğu değişen motorun motor numarası ruhsata işlenmesi gerekiyor mu ? Eğer gerekirse ve işlenmezse bu araç muayeneden geçer mi ? yarın bir gün satarken belli olup önümüze çıkar mı ?

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Arkadaşlar iyi akşamlar.Daha önce fc5 aracımın yatak sardığını söylemiştim.Usta usta gezdik ve sonunda bir yere bıraktık aracı.Bu usta motor alt bloğu bulacağız kalan parçaları da kullanacağını söyledi.Böyle gir durumda alt bloğu değişen motorun motor numarası ruhsata işlenmesi gerekiyor mu ? Eğer gerekirse ve işlenmezse bu araç muayeneden geçer mi ? yarın bir gün satarken belli olup önümüze çıkar mı ?
Motor numarası alt blokta yazar.
Blok değişecekse ruhsata işlenmesi gerekir.
Experde sorun çıkma ihtimali yüksek.
Muayenede genel olarak motor no okunamadi diye hafif kusur olarak yazarlar. Bu duruma bakmazlar. Ama bakan birine de denk gelebilirsiniz.

Ad Soyad
MELİH ATAŞ
Aracınız
Civic FC5 2019
Motor numarası alt blokta yazar.
Blok değişecekse ruhsata işlenmesi gerekir.
Experde sorun çıkma ihtimali yüksek.
Muayenede genel olarak motor no okunamadi diye hafif kusur olarak yazarlar. Bu duruma bakmazlar. Ama bakan birine de denk gelebilirsiniz.
Kimse sorsam experde çıkmadığını söylediler.Hatta değiştiğini anlamaları bile imkansız dediler ama doğruluk payı pek yok her halde.

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Kimse sorsam experde çıkmadığını söylediler.Hatta değiştiğini anlamaları bile imkansız dediler ama doğruluk payı pek yok her halde.
Bu hususu aracı satacaginiz zaman alacak kişiye söylemeniz en doğrusu. Bu normal bir onarım değil. Üst kapak değişse okey. Ama blok değişiyor.

Ad Soyad
MELİH ATAŞ
Aracınız
Civic FC5 2019
Şöyle bir durum var. Bu hususu aracı satacaginiz zaman alacak kişiye söylemeniz en doğrusu. Bu normal bir onarım değil. Üst kapak değişse okey. Ama blok değişiyor.
Hocam yanlış anlaşılmasın sürekli al-sat yapan kişiler değiliz.Yaptırıp aracı kısmetse uzun yıllar kullanmaya devam edeceğiz.Araç babamın.Yarın bir gün kendim bu tarz durumlarla karşılaşırsam araç alırken çıkar mı diye merak ettim.Sağol cevabın için.

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Hocam yanlış anlaşılmasın sürekli al-sat yapan kişiler değiliz.Yaptırıp aracı kısmetse uzun yıllar kullanmaya devam edeceğiz.Araç babamın.Yarın bir gün kendim bu tarz durumlarla karşılaşırsam araç alırken çıkar mı diye merak ettim.Sağol cevabın için.
Ruhsata işletme prosedürünü bir araştırın. Elbet bir çözümü vardır.

Geri