Motor yağı hk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onur26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mahlas

0
Şu anda Honda Bora dayım soyulan araç içi kolçak bakalitini ücretsiz değiştirmek için geldiğimde gördüm kutu kutu Petrol Ofisi Maxima yağ karşılıyor sizi. Ayrıca bir arkadaş da 0w20 yağ olsun hangisi en ucuzsa onu koy dedi. PO alabilirsiniz ben bundan sonra onu alacağım..

MI 5s cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

dnzkrt

0
[MENTION=9854]mahlas[/MENTION] Sanayide yağcı söylemişti senin arabaya PO koyarız zaten serviste PO kullanıyor demişti inanmamıştım adama . Bu arada yağ fiyatları çok artmış önceden kullandığım castrol edge titanium fst 240₺ dedi Eneos sordum 150₺ dedi, yağ pazarlama internet sitesinden 100₺ alıyorum

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
arkadaşlar merhaba, 2015 fb7 lpg li 16.000 (onaltıbin) km de otomatik vites aracım için hangi yağı tavsiye edersiniz, anladığım kadarıyla km si ve lpg li olması bazı değişkenleri etkiliyor o yuzden merak ettim, direkt gidip almak istemedim.

ywzckr

0
arkadaşlar merhaba, 2015 fb7 lpg li 16.000 (onaltıbin) km de otomatik vites aracım için hangi yağı tavsiye edersiniz, anladığım kadarıyla km si ve lpg li olması bazı değişkenleri etkiliyor o yuzden merak ettim, direkt gidip almak istemedim.

Kullanim kitapcigini okuyun hocam orda yazar burada yazanlardansa aracin uygun olani yazar kitapcikta motor km cok yukseldiginde yag eksiltirse kalin yaga gecersiniz. 0w20 diye biliyorum ben ama siz yine de bi okuyun derim.

Aracınız
Arkadaşlar selam,
77 binde fb7 aracın var, motor yağını buzamana kadar 0/20 enos kullandım. Km artmaya başladı değişiklik yapılacakmıdır ?

Aracınız
Arkadaşlar selam,
77 binde fb7 aracın var, motor yağını buzamana kadar 0/20 enos kullandım. Km artmaya başladı değişiklik yapılacakmıdır ?

Selamlar, aynı yağdan devam edin. Bakimlari duzenli ve dogru yapildiktan sonra 177 bine gelse bile sıkıntı olmaz.

SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arkadaşlar selam,

Yağ vizkozitesi km göre değişmez 277 bin bile olsa her zaman tam sentetik 0w20 veya 5w30 kullanın klavuzdada bu yazar zaten

"Yüksek devir bandında yaşamaktır HONDA"

Merhaba arkadaşlar fb7 aracim 147 binde şuana kadar tüm bakimlari serviste 0w-20 yağ kullanarak yapıldı. Bu bakım da yağı kendim alıp servis de değiştirmeyi düşünüyorum. Gördüğüm kadarı ile genel de motul ve eneos kullaniyor. Bu yağlar servis kitapçıgindaki viskozite hariç diğer özellikleri karşılamıyor. (Acea a1/b1, a3/b3, a5/b5 gibi) Karşılayan yağ markaları; petrol ofisi, shell, mobil. Siz yağ tercihi yaparken bunları dikkate alıyor musunuz? Bu işin doğrusu nedir? IMG_20190419_085613.jpeg

MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri