Gergi gurupları 1 sefer değişti ses kesilmedi 2ci kez garanti olsun teşhis diye tekrar değişti.ses yine aynıydı.youtobe de ses ile alakalı net videolar mevcut.ben Ankara'da yaşıyorum ve gezmediğim usta servis kalmadı ve hepside aynı şeyleri söyledi.sesin yatak sesi olduğu, alttan motor açılıp değiştirildiği hususunda.kimiside sakın elletme başka sorunlar yaşarsın gibi öneride bulundu.
Şimdi şunu diyecek arkadaşlar var belki sende değiştir diye; 4000 km de arkadaşlar var 20 bin km de olan var.benim aracım 70binde ve ben bu aracın motorunu açtırmak istemem.
Bu durum hata yada olması gerekense kimse bir şey bilmediği için bu konuyu ortaya attımki ne yapıla bilir ? Sorun nasıl çözülür ? Yada bu gerçekten bir sorun teşkil edip bizi yollarda rezil edermi araçlarımız ? Kafamızda oluşa bilecek sorulara bir cevap aramak kısaca..
Hoş bizim milletimiz o kadar bilmiş ki o kadar kendinden emin ki motor sesini duymaz, balatasının yaptığı sesi umursamaz, dönen tekersen gelen bilya rulman seslerini anlamaz; bunlardan rahatsız olan kullanıcıyada çözüm yerine; duymayı ver takmayı ver diyerek akıl verir.sorunlar başlayıp yolda kalınca niye oldu diyerek ortaya düşer.
Amaç bu konu için değil sadece bir çok sorun için bilgilenmek.
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.