Aynı şekilde döşenmiştir herhalde . Servis dışında bir işlem olmadı . Hocam bir de arabanın orjinalinde stepne olmayınca bir tane lastik attım bagaja , stepne yerine saymadılar . Siz onu nasıl hallettiniz ?2018 aracım "far ayarı bozuk, LPG uyarı etiketi yok" hafif kusurlarıyla geçti.
Sizinki neden öyle yazılmış ilginç.Hepsi aynı şekilde döşenmiyor mu?
Eskiden lpg hattı spiral hat üzerinden araç altına monte edilirdi. Sonra spiral iptal oldu. Kablo hattı üstüne egzoz hattına bakan yerler izole edilmesi istendi. Fakat sizin araç yeni bu tarz bir durum olmaması gerekiyor. Daha önceden Fc5 kasa için bu tarz bir konu açılmadı. Muayene eden elemandan kaynaklı olabilir. Yeni bir mevzuat olsa haberimiz olurdu.2018 fc5 benzin-LPG aracımla bugün muayeneye girdim .Yakıt gaz boruları uygun olarak serilmemiş ne demek ?Ekli dosyayı görüntüle 267008
Hiçbir şey koymadan gittim. Bir şey demediler,muayene sonucunda da onunla ilgili bir kusur işlenmedi.Aynı şekilde döşenmiştir herhalde . Servis dışında bir işlem olmadı . Hocam bir de arabanın orjinalinde stepne olmayınca bir tane lastik attım bagaja , stepne yerine saymadılar . Siz onu nasıl hallettiniz ?