Arkadaşlar. Aracım 2015 executive. Geri görüş kamera görüntüsü sadece küçük ekranda görülüyor. Büyük multimedya ekrada görünmesinin bir yolu var mı acaba.?
Arkadaşlar. Aracım 2015 executive. Geri görüş kamera görüntüsü sadece küçük ekranda görülüyor. Büyük multimedya ekrada görünmesinin bir yolu var mı acaba.?
Servis onun icin bi kablo satiyor diye duymustum. Bi gorusun isterseniz konsolun sokulmesi gerekioy biraz teferruatli. Ben imid de geri görüşü double da da on kamerayi kullaniyorum
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Multimedya ekranda belki ayarlarında sorun olabilir yada arka kamera ile multimedya ekran arasında bağlantı yapılmamış olabilir. Bunun için ön konsolu biraz sokuyorlar işlem tamamlanıyor
Benim 2015 executive aracımda da aynı sorun var. Daha önce multimedya ekranda görünüyordu birkaç gündür görünmüyor. Sinyal yok yazısı çıkıyor. Araştırıyorum. Çözersem sizide bilgilendiririm.
CCD in kablosu sarı ve siyah kabloya ek reserve kablosuysa mavi kabloya ek yapıyorsunuz. Multimedyanın ilgili kablolarına bağlantı yapınca görüntü aktarılıyor
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.