Nasıl olmuş sizce?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shaho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olmuş maşAllah. Ön ızgara makyajlı haliyle değiştirilse bence modifiye tamamlanmış olacak fazlasına da gerek yok:)

Çok latif bir modifiye olmuş. Bence süper. Abartıya kaçmadıkdan sonra sıkıntı yok. Asıl sıkıntı araç ile çok uğraşınca eşler trip atabilir veya kıskançlık damarı kabarabilir. Dikkat!
Bir arkadaşım benim araç ile nasıl ilgilendiğimi gördü. Dedi ki: "Abi ben kendime bu kadar bakmıyorum. Nasıl bakıyorsun aracına hayret ediyorum." dedi, gelde gülme.

Faaliyet ayn-ı lezzettir.

Çok latif bir modifiye olmuş. Bence süper. Abartıya kaçmadıkdan sonra sıkıntı yok. Asıl sıkıntı araç ile çok uğraşınca eşler trip atabilir veya kıskançlık damarı kabarabilir. Dikkat!
Bir arkadaşım benim araç ile nasıl ilgilendiğimi gördü. Dedi ki: "Abi ben kendime bu kadar bakmıyorum. Nasıl bakıyorsun aracına hayret ediyorum." dedi, gelde gülme.

Faaliyet ayn-ı lezzettir.

Mesela ben 205-60-16 lastik alıp yerden yüksek dursun ve heybetli olsun isterken diğer tüm modifiyeciler yere yapıştırma derdindeler. Benim modifikasyon anlayışım biraz farklı sanırım:)) bence de bu kadar yeterli. Sadece cam rüzgarlıklarını da piano black renge boyayacak boyacım, burda bitecek:)

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri