Civic FC5 Navigasyon güncelleme?

Aracınız
Sadece 16 Gb Flash bellek kullanılması gerekiyor. 16 GB den küçük veya büyük bir flash bellek kullanılırsa indirme %50 civarı hata veriyor. Bilginize
Yanlış bilgi, ben 8 gb, 16 gb, 32 gb hepsini kullandım. Hatta harici hdd bile kullandım. Hepsinde de yüklemede sorun olmadı. Sadece formatının uygun olması yeterli.

Aracınız
Civic FC5 2020
Ekli dosyayı görüntüle 273266
Garmin Express'in hangi sürümü kurulu, destek bittikten sonra expressi güncellediğinizde usb belleğinizi tanımayabiliyor yada güncelleme yarım kalıyor. Sanırım sizde 2021 model araç var. Desteği ne zamana kadar cihaz verilerinde görünür. Devam ediyor olabilir.

Garmin Express'te en son güncelleme olarak Türkiye 2024 haritasını veriyor. Çoğu yol eklenmiştir sanırım. Arabayı ilk aldığım zaman bayağı araştırmıştım. Bir süre güncel harita gelmemişti. Ben de yazılımı karıştırdım ama açık kaynak olmadığı için bir değişiklik yapamadım. Ek yazılımlarla yeni haritaları Honda'nın kendi haritasına ekledim. Üst üste şeçerek kullanmaya çalıştım ama cihaz özellikleri çok düşük olduğu için donmalar başladı. ayrıca haritalar üst üste bindiği için güzergah yeni haritanın altında kaldı. Yani çok verim alamadım. Sonra xml dosyasını karıştırdım. Yazılımı 2 farklı harita yüklenecek şekilde yapmışlar. En son güncelleme aldığınız veya ücretli aldığınız haritalarda güncel yolları bulamazsanız garminin kendi tabletleri için verdiği güncel haritaları 2. harita olarak ekleyebilirsiniz. Openstreet vb. sitelerden indirdiğiniz açık kaynak haritayı da 2. harita olarak atabilirsiniz. Sonrasında harita listesinden istediğinizi seçerek onu kullanabilirsiniz. 2 ayrı harita yüklendiği için donma kasma yapmıyor. Birini açıp diğerini kapatabiliyorsunuz. Tek sorun araç için yapılmış olan haritada trafik bilgisi alabilirsiniz, yol ayrımları, yönlendirmeleri fotoğraflı olarak görebilirsiniz. Ama diğer haritada bunlar olmuyor. Yazılıma müdahale edemediğimiz için bunları ekleyemedim. Ama mümkün olan en güncel haritayı alabiliyorsunuz. Eskisi gibi 6 aylık sürekli güncelleme gelmiyor artık.
Ben yine de android auto veya apple car play in haritalarını kullanmayı tercih ediyorum. Sürekli güncel, trafik bilgileri, uyarılar, kazalar, kapalı yol durumlarına göre hep güncel. Tek sorun kablo ile bağlamak. Kablosuz olsa zaten garmin e zaman zaman bile gerek kalmazdı.
Bir de bir yerde harita kilitlendi diye bir yazı okudum sanıyorum. Onu kilit açma programı ile açıp kullanabilirsiniz. Forumlarda program ve kullanımı var.
Ben sorunsuz 1 aracımı güncelledim lakin aynı USB yi sıfırlamadan diğerini güncellediğimde haritayı kilitledi bu kilidi sanırsam garminin kendisi açabiliyor o yüzden servise başvuruda bulundum şimdilik güncel harita ellerinde yokmuş gelmesini bekleriz dedi açılmaz ise söküp garmine göndereceğz dediler ama ben garanti sürem bitmeden açtırmak için sökün garmine gönderelim diyeceğim İNŞALLAH Garmin adam akıllı bir çözüm sunar.

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri